# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Forvette daha etkili. Sag kanatta Sabri oynasin artik. Pino'yun sag kanat oynadigi versiyonunuda izledik. Baros'un yedegi yada 2nci forvet olsun

Balta mi? Allah korusun, bir daha oynamaz umarim. Misi yada Elano'nun yerine Ayhan daha mantikli olacaktir. Zaten mutlaka yabancilardan biri sakat olacagi icin kontenjan sorunu yasayacagimizi sanmiyorum.

Üstteki mesajda Balta'nın yerine İnsıa'yı yazmıştım ancak yabancı kontenjanı nedeniyle silmek zorunda kaldım.Dolayısıyla mecburen Balta'yı yazdım.E çıkarabileceğim başka bir oyuncu da yok, napak.

Bir cogumuz ciddi bir özür borclu sana ya.. Hep devam et böyle, biz takilan kapaklara raziyiz.

Bravo Pinoo sonunda golle tanıştın çok iyi oldu çook..

Adam top saklamıyor beyler,topu kaçırıyor gerçekten..

Bu adam kanatta değil 2.forvet olarak düşünülmeli..

Bildiğin Ss adam..

Adam top saklamıyor beyler,topu kaçırıyor gerçekten..

Bu adam kanatta değil 2.forvet olarak düşünülmeli..

Bildiğin Ss adam..

YEAS. Forumda bunu algılayan ilk kişi olman nedeniyle önünde eğiliyorum Sinan.

Çok iyi bir ikinci forvet Sinan'ın dediği gibi.Rakip defansin dengesini cok iyi bozuyor.Kisa ama cok güclü,Emre Çolak gibi puff diye yikilmiyor.Ayakta kaliyor.M.Baros dondugunde,ikisi birlikte denenmeli.Tek eksigi son vuruslari.Onu da Baros fazlasiyla kapatir zaten.

Bu adamı kanatta çürütmüşüz ya.Barosu aratmadı sağolsun.4-4-2 ye dönüp BAROS-PİNO şeklinde forvet hattımız olmalı

Sinan Berlin duvari yikilmis kaarsim hayirli olsun :D

of ben bu adama çok giydirdim ya :(

Bir süre kendisiyle ilgili olumsuz tek kelime etmiycem. :)

müthişsin adamım ya hırsın enerjin hızın umarım yeni riberyimiz olursun ama elimizden kaçırmayız:)

Baros'un arkasında denenmeli. Çok iyi top taşıyor, saklıyor. Şutları da etkili oluyor. Barosla iyi bir ikili olabilir. Özellikle iç saha maçlarında çift forvette düşünülebilir.

4 - 4 - 2 de baroşla birlikte oynayabilir. Gerçekten topla çok etkili tek bir eskiği var topla çok oynuyor ve biraz bencil bu durumuda aşarsa Pino gerçekten güzel forvet yolunda ilerlemeye devam eder.

Geri
Üst Alt