# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pino'yu baştan beri en çok savunan bendim herhalde yavaş yavaş iyiye gidiyor ama beklediğim adam bundan da daha iyisi. Çok yanlış kararlar veriyor bazen.

BAM üclüsüyle bir tutmaya baslamistim ama helal olsun gösteri kendini. Masallah nazar degmesin. Umarim 4-4-2 oynariz Pino ve Barosu beraber izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Pino'yu baştan beri en çok savunan bendim herhalde yavaş yavaş iyiye gidiyor ama beklediğim adam bundan da daha iyisi. Çok yanlış kararlar veriyor bazen.

Geldiğinde de en çok savunan sendin zaten bende o videolardaki arjantin defansından 3 kişiyi geçip pas atan 2 kişiden anında kurtulup gol atan pinoyu bekliyorum.

saNa cok saydırdım pıno ozur dılerım umarım formun hep bu sekılde olur hatta daha cok artar

golünden sonra ardanın surat ifadesi komik şaşırdın mı noldu :)

sana sölediğim bazı olumsuz sözlerimden dolayı beni bir şey:lol::lol: yaptığın için çok mutluyum böle devam el magooo...:tiphat::tiphat:

Eski pino olup olmadığını anlamak için yeniden kanatta nasıl oynadığını görmemiz gerekir.Dostum sağ açık diye aldınız adam bildiğin forvet çıktı.

David Villa potansiyeli var adamda ya:)

Forvette çok fena oynuyor, öyle böyle değil.Son 2 maçına baksam 20 mn euro eder derdim.

biraz daha bekleyelim derim coşmadan önce,gerçi geçen sene hep sağ kanatta izleyip adamı en çok eleştiren bendim sanırım,monaco geçen sene bu adamı nasıl forvette denememiş gerçekten ilginç:o

Daha da iyiye gidiyor,uzun bir aradan sonra golle de tanıştı.

Bu adam için; bu senenin en iyi transferi demiştim. Hala da söylediklerimin arkasındayım. Eleştirilecek yönleri var tabi; bazen gereksiz hareketler yapıp, bencil oynuyor olabilir ama potansiyel var. Önündeki stoperleri resmen maymun ediyor.

Barosun çalım atabilen versiyonu gibi oynuyor 2 maçtır.Bi nazar boncuğu koyalım.

nazar-boncu%C4%9Fu-thumb1971593.jpg

3-4 hafta önce burda bu adam için yan ağ golcüsü diye dalga geçenler için diyordum zaten. abi ben son yıllarda bukadar çok şut çeken bi adam hatırlamıyorum galatasarayda. dahada çok çeker işallah bizim takımın en büyük eksiği. çok umutluydum ben bu adamdan hayal kırıklığına uğratmadı. işallah ribery etkisi yaratıcak

Bombacı resmen. Kaleyi gördümü vuruyor.

Önemli olan süreklilik kazanması,azmi ve isteği tartışılmaz Pino'nun çok verimli oynuyor...

Geri
Üst Alt