# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

yardır pino glowackinin olmaması pino için iyi

egemen kasabından korkuyorum açıkçası.ayağını eline vermesin pinonun:o.tabi yakalarsa:D

Evet 3 milyon yuroluk Pino icin ileri goruslulugumu kullanacak olursam ilk haftalar için pek birsey beklemeyin derim Msarptan küfür bile yiyebilir.Rijkaardı gondericekler zaten buda belli.Yerine Hagi gelir Yardımcısı Tugay olur.Aslantepede baya biter.Adnan sezgin s.direktor olur

pino santrafora gecer.serkan kurtulus sakatlanır.pino cok iyi oynar

saygılarımla 2,5 ay önceden

Pino orta sahada oynayamaz. İleride golcülükte yapamaz. Takımın golcüsü var, Baros! Ama forvette herşeye rağmen süper oynar, bol bol yürek hoplatır. Yavaş yavaş golcü kimlğine bürünmeye başlar. İleride laubali ve bencil olmamak kaydıyla. Bazı futbolcular defansta takımı ateşler(Neill) bazıları orta sahada (Arda, Kewell). Pino aynı işi forvette yapıyor. Koy forvete, rakip defansın ödünü koparsın, sen geride rahatla.

Trabzonspor maçında çok etkili olacağını düşünüyorum Pino'nun. Trabzonspor açık oynayıp, boş alanlar bırakacaktır. Pino bu boş alanları çok iyi kullanacaktır. Geçen sezon Gio Trabzonspor maçında mükemmel oynamıştı, aynısını Pino'dan bekliyorum. İki haftadır çok iyi oynuyor. Her hafta futbolunun üstüne koyuyor.

Pino golleri sıralamanın vakti geldi dostum yarın güzel pozisyonlar yakalayacağından şüphem yok,taktik belli...

Pozisyonunu yarat kaleyi gördüğünde şut at..

Umarım golü atarsın..

Egemen ayağını kırar sanırım bugün.:asd:

Geri
Üst Alt