# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Vay be Sergen. Bundan 4-5 hafta önce forum ahalisi Pino'ya, Mustafa Sarp muamelesi yaparken, biz ikimiz savunuyorduk. Ona olan güvenimizi boşa çıkartmadı kerata. :D

Pino'yu boşuna savunmuşsunuz.Pino orta sahada oynayamaz. Hagi gelmese idi orta sahada sürünmeye devam edecekti.

Koskoca Galatasarayin medet umdugu isim, bizim guzide yonetim almasaydi ismi kimseler tarafindan bilinmeyen, bilinmeyecek olan Pino olmus. Nasilsa gunah kecilerimiz de var. Kulubu yoneten adamlar takimin tarihindeki en beceriksiz ekip, birakin gerisini. Keita kacti, pino geldi, allahin cezasi servet bla bla bla. Ayni servete ayibogan, terminator diyen de sizdiniz, mustafa sarpa keske 10 sene once alsaydik diyen de.

:ays:

Adamı saldım cayıra mevlan kayıra atıyoruz defansın arasına arap atı gibi kosturuo cocuk napısn . Pino asla 1.forvet olamaz hatta 2. forvet bile olamaz . O sadece hızlı birazda ayagına hakim 4-3-3 ileri sag kanat oyuncusudur .

offfffffffffffff.neden diye sormayın .acayip bir his doğdu içime..... güzel şeyler olacak....:lol:iyki varsın pino- galatasarayyyy allahhhhh....:)

[video=youtube;BNLDKEYNvD0]https://www.youtube.com/watch?v=BNLDKEYNvD0[/video]

napıyodun o anda sergeen merak ettik:asd:

Pino aslında forvetmiş bizi kandırmışlar sağ açık diye.

Cok iyi futbolcu. Ama onunla oynayacak adamlar yok maalesef. Cok begeniyorum

Eski mesajlarıma bak istersen. Kadıköy'de ki Fenerbahçe maçında Pino'nun, Batdal'la çift forvet oynaması gerektiğini yazmıştım.

Ama nedense Hagi Pino'yu forvete aldığı ilk gün herkes şoke olmuştu hagi'yi acımasızca eleştirmeye başladı. Hiç bu hamlesini savunan olmadı. O gün ne yazdın merak ediyorum.

Bizde bir aralar Pinto diye birisi vardi. Insallah sonu onun gibi olmaz.

bakalım ne zaman pili bitecek.adam ne zamana kadar ardarda oynayacakki.sürekli 90 dakika nereye kadar.

Geri
Üst Alt