# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

kapak mı yuh:o,pino nun sağ kanatta barış özbek kadar performans vermediğini hepimiz biliyoruz,monaco da bile oynamadı forvette,o yüzden pino keita nın yerini doldurur diyen sallıyor demektir,bu konuda yüzde 1 milyon haklıyım bi kapak durumu yok,sağ kanatta iyi oynadığı 1 maç söyle bu topice uğramayacağım.

Olay sağ açık, forvet meselesi değil. Olay özgüven, fizik güç meselesi. Pino'nun özgüveni yoktu Fener maçına kadar, ayrıca çok da güçsüzdü. Fenerbahçe maçında forvette parladı, mükemmel işler yaptı. Şu an sağ açıkta da oynasa, forvette oynasa iyi bir performans gösterir. Çünkü Hagi'nin gelmesiyle yeniden özgüven kazandı. Oldukça da kuvvetli durumda, kolay kolay yıkılmıyor ikili mücadelelerde.

46639531428.jpg

Vay bee ! Konuya şöyle bi göz attım da Özellikle forumda 'Futbolu biliyorum' diye geçinen adamlar neler dizdirmiş Pino'ya !:Z9:

Merd

-Sadece ayağı yere sağlam basmayan fiziğe dayalı mücadelelerde zorlanan bir isim

-Topu kanatlardan alıp hem çizgiye inebilen hem de içeri katedebilen bir oyuncu

Bence ikisi de hatali gardas.

Merd

-Sadece ayağı yere sağlam basmayan fiziğe dayalı mücadelelerde zorlanan bir isim

-Topu kanatlardan alıp hem çizgiye inebilen hem de içeri katedebilen bir oyuncu

Bence ikisi de hatali gardas.

Haklısın Hayri başghan.Ama forvette de yardırabileceğini hızı vs.özellikleri tam tahmin ettiğim gibi :asd:

Evet iyi etmissin. Misal benim aklima gelmezdi bu herifin forvette bu denli iyi olacagi. Hulk gibi oldu. Porto'daki Hulk degil gercek Hulk, Bruce Banner yani.

PINO

Toplam Şut : 5

İsabetli Şut : 5

Topla Buluşma : 30

Pas Yüzdesi : % 73

Top Çalma : 0

Yaptığı Faul : 1

inanilmaz bir forvet istatistigi

Nerden buluyon bunlari Serdar Reis

muhtemelen bende soracaktım.

herkesin görüşü kendine ama ben pinoyu keitadan daha çok beğendim keitanın şut özelliği berbattı pino tüm şutları kaleyi buluyor sert isabetli vuruyor daha zeki ve şu an çok daha disipilinli görünüyor daha genç daha az maliyetli ve şu an güç de kazanmış umarım bu gelişimi devam eder bir dünya yıldızı kazanırız..

çektiği şut 5 isabetli şut sayısı nasıl 5 oluyor ki ? direkten dönen top isabetli şut olarak geçmiyor benim bildiğim.

kapak mı yuh:o,pino nun sağ kanatta barış özbek kadar performans vermediğini hepimiz biliyoruz,monaco da bile oynamadı forvette,o yüzden pino keita nın yerini doldurur diyen sallıyor demektir,bu konuda yüzde 1 milyon haklıyım bi kapak durumu yok,sağ kanatta iyi oynadığı 1 maç söyle bu topice uğramayacağım.

İBB maçı.

Geri
Üst Alt