# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

--------------Pino------------------

Arda------------------------Keita

----------Misimovic------------

-------Topal------Cana-----------

Pino çıkar baroş girer. baroş girer pino yana geçer keita çıkardı. kralı fazla yormamış olurduk. süper alternatifli kadro olurdu.

En kotu zamanimizda ayakta kalan 2-3 kisiden biri oldu. Son vuruslari iyi degil diye cok elestiriyordum ama Denizlispor macinda bize boyle olmadigini gosterdi hemde seytanin bacagini kirdi. Tahtaya vurun, nazar degemesin :)

Fazla göklere çıkarmayalım arkadaşlar.Malum yönetim iyi top oynayanı postalıyor.Mustafa Sarp ın , Servet in felan zoruna gider.

pinogol2.gif

selamlar pıno :tiphat: neydirsen iyimisen ne var ne yok manisa'yada yazacan demi :happynew:bak söz verdin karışmam yoksa bozuşuruz...:sopa::SS:

Kalitesini belli etti Monaco kariyeri boyunca attığı golden fazlasını atacak şu anlık görünen o

Gol güzel ama, Emre Çolağın topu içeriye doğru kesmeyip; ( bence Pino'nun hızlı olduğunu bildiği için ) boş alana doğru atması gol'den daha güzel bir hareket.

Gol güzel ama, Emre Çolağın topu içeriye doğru kesmeyip; ( bence Pino'nun hızlı olduğunu bildiği için ) boş alana doğru atması gol'den daha güzel bir hareket.

Detaylı incelemedim pozisyonu ama Emre orada kötü bir orta yaptı bence, şayet Pino inanılmaz vurmuş.

Detaylı incelemedim pozisyonu ama Emre orada kötü bir orta yaptı bence, şayet Pino inanılmaz vurmuş.

Normalde ortayı Pino'ya değil, gerilerden gelen bir oyuncuya doğru açmıştı ama Pino devreye girdi ve şık bir gol attı. Bence orta gayet güzeldi.

Geri
Üst Alt