# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

seni burda savunduğum ve için gurur duyuyorum:) gerçi bende bi ara üşüyoruz keita reis dedim ama hep ümitliydim senden

Bu aksam hattrick yap heykelini dikelim. :asd:

Bu akşam 3 kişiye güveniyorum..Pino Emre ve Insua.Canaya güvenmiyorum çünkü oynatmıyorlar:)

keita ile oynayacaktin basimizda beceriksizler olmasa belkide:(

bence pino kendini buluyo yavaş yavaş . Devre arası kesinlikle hem kanat hem forvet oynayabilen birini almamız lazım .Arda Kewell bunlar sağ kanatta yapamıyo..Elano ya da güvenemiyorum pek .Baros hakkında da soru işaretlerim arttı . Sağ kanat forvet karışımı bişey almalıyız . Bir orta saha bir de defans idare eder

Bu adamin en buyuk sorunu devamsizlik ! Keitadan hizliymis :D gulerim

Ya şu adamı sağa veya sola çekmekten vazgeç Hagi bu adamın yeri belli diğer taraflarda kayboluyor

Pino'da olmasa heralde kaleye şut çeken oyuncumuz yok.

Eski takımlarında her yerden takır tukur vuran adamlar, bizim takımımıza gelince şut çekmeye korkuyorlar.

Helal olsun Pino'ya, begenmiyordum fln ama su anda açik ara en iyi oynayan oyuncumuz

Peşin konuşmak da istemiyorum, sonra nazar değiyor. :) Ama Pino karakter olarak da Türk oyuncuların hepsinin üstünde gibi geldi bana. Adam başarıya aç gibi, Avrupa kulüplerinde ki oyuncular gibi oynuyor. Naz yok, kapris yok kısacası. Umarım hep böyle devam eder.

forvetimiz yok koskoca galatasaray kulübünde forvet yok.

helal olsun pinoya forvette elinden geleni yapıyor.

forvetimiz olsa şu an sağ kanadda coşardı pino

Peşin konuşmak da istemiyorum, sonra nazar değiyor. :) Ama Pino karakter olarak da Türk oyuncuların hepsinin üstünde gibi geldi bana. Adam başarıya aç gibi, Avrupa kulüplerinde ki oyuncular gibi oynuyor. Naz yok, kapris yok kısacası. Umarım hep böyle devam eder.

Kendisini maça vermiyor bazen oynadığı maçlarda. Güvenmiyor arkadaşlarına belli.

Paso şut çekiyor. :asd:

O işe hala anlam veremiyorum. Hagi kaleyi gördün mü vurun diyor sanırım bizimkilere. Ceza sahası dışından şut sayımız artar dedikte bu kez de ceza sahası içinden şut çekmiyoruz. Pino kendi isteğiyle yapıyor olsa Hagi uyarırdı ve daha dikkatli olurdu. Dediğim gibi Hagi bir kaç oyuncuya uzaktan şut denemesini söylüyor sanırım.

Daha akıllı kullanmalı şut tercihlerini.

Bu maç ölçü olmaz bir forvet oyuncusu olarak hic top atılmadı.D.villa olsa bundan öteye gidemezdi.

O işe hala anlam veremiyorum. Hagi kaleyi gördün mü vurun diyor sanırım bizimkilere. Ceza sahası dışından şut sayımız artar dedikte bu kez de ceza sahası içinden şut çekmiyoruz. Pino kendi isteğiyle yapıyor olsa Hagi uyarırdı ve daha dikkatli olurdu. Dediğim gibi Hagi bir kaç oyuncuya uzaktan şut denemesini söylüyor sanırım.

Daha akıllı kullanmalı şut tercihlerini.

Biraz egoist

Geri
Üst Alt