# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Ver Pino'ya yaz deftere.

Gerci bu mac o imkani olmadi ama, Pino'nun mutlak suretde karsi karsi pozisyonlarda son vurusunu duzeltmesi lazim. Aydin atmak isteyip de atamadigi pas girisimi beni cok sevindirdi. Kafa olarak duzelme sinyali bu. Insallah boyle devam eder.

Orada Aydın'a atsa bile Aydın gole çeviremeyecekti zaten :o

Çok goller kaçırıyor diyoruz ama jeneriklik goller atıyor kerata.

takimin parlayan cevheri

bu adami taraftarin sahiplenmesi lazim

pek goremiyorum onu

Bu herifin sayesinde Trt jenerik manyağı oldu.

Yeni izledim golü, gerçekten güzel atmış yaa, uzun zamandır böyle uzaktan gol görmemiştik,

Pinodan baska sut atan olmuyo takımda Allahtan o var, bygun Kewell sanssızdı ezdi topu 2 pozisyonda Aydınada diyecek birşey yok artık ona tanınan imkanı F5 Guizaya tanımadı

Yeni yapılanmasa kafamda soru işareti idi kalması.Kalsın abi.Böyle cesur ve çalışkan adamlara ihtiyacımız var. Sen de geliyorsun bizimle koçum.

Bugün hücumda olan etkinliği kadar savunmaya yaptığı katkıda gerçekten çok etkiliydi.

Lakin bu takımda onun kadar mücadele eden adam olmadığı için 60 dakika dayanabildi garibim.

Serbest oynadığı zaman çok etkili oluyor, Pino'yu kanatlardan birine hapsetmemek lazım. Yaşı ve aldığı ücret göz önüne alındığında "belki" uzun yıllar hizmet edebilecek bir oyuncu.

Çıkmak üzereyken attığı bir depardan sonra nefes nefese kaldığını gördüm.

Kupada jeneriklik goller atıyor kerata. Çok enteresan bir futbolcu. Uzun zamandır böyle şut çeken futbolcu görmedim Galatasaray'da.

Geri
Üst Alt