# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Güvenc kurtarın dünkü tek adam gibi yorumu Pino hakkında olanıydı

pino iyi oyuncu ama hiç bir zaman keita'nın yerini dolduramaz keita bir başka

İlk 11 için düşünülmese bile yaşı ve yetenekleri itibariyle 6+2 için biçilmez kaftandır..Kesinlikle kadroda tutulmalı.

sene başı adam gelince sakatlandı herkes kronik sakat damgası vurdu maşallah iyi gidiyor sakatlanmadı umarım öyle devam eder:)

bilmem dikkatinizi çekti mi ama bu adam sol açıkta daha etkili oynuyor. 1e1 de tutan savunmacıyı daha çok ters ayakta yakalıyor sağ ayaklı olduğu için. çektiği şutlar da gerçekten etkili

Arkadaşlar siz kafayı mı yediniz ya. Birisi çıkmış 6+2 için dursun demiş, birileri çıkmış bencil demiş, birisi çıkmış daha pahalıları alınmalı demiş. Bu adam niye bencil oynuyor ? Takımda mental ve teknik kapasite olarak kim var da paslaşacak adam. Bu adam hucumda tek başına takım görevini üstleniyor aylardır. Biraz mantıklı düşünün, nasıl izliyorsunuz maçları. Daha ne bekliyorsunuz ki bu adamdan. Pino yeteneğindeki bir oyuncuyu bu yaşta şu piyasada 15 milyon eurolara bile alamazsınız. Bize gelmesinin tek nedeni istikrarsız oluşu ve sakatlık problemi. Pino'nun daha kaliteli futbolcularla, özellikle daha kaliteli bir orta saha ve önünde iyi bir forvet ile oynadığını düşünüyorum da, topu daha doğru yerlerde alacak. neler neler yapar... bu adam topu korner köşesinde aldığında bir ayhan'a, barış'a bakıp, bir de kaleye bakıp "lan bu adamlara pas atsam nasıl olsa kaptıracaklar en iyisi vurayım belki bişeyler olur" mantığıyla hareket etmek zorunda bırakılan bir adam. Sonra millet futbol uleması ya, Galatasaray sanki liderliği kovalıyor, takımın kimyası ve oyuncuları harika gibi Pino'ya çamur atar bencil diye. Bunları düşünen herkese diyorum, cidden futbolu kafanız almıyorsa gidin fenerbahçeyi falan tutun. Tam sizlere göre, orda übersonik stoch, dia, kazım falan var hiç bencil değiller.

Biraz sakin...Bencil olduğunu kabul etmiyorsan(bencede çok abartılıyor) yanlış düşünüyorsunuz bence hiç bencil değil,bazı pozisyonlarda bencil gibi gözüksede yanındaki adamlardan kaynaklanıyor dersin geçersin...Yok kafanız almıyor,yok feneri falan tutun gibi saçma şeyler yazma...

Arda sol tarafta oynayacak sağ kanatada daha kaliteli bir oyuncu gelirse diye yaşı genç olduğu için çok iyi alternatif olur deniliyor ne var bunda...Oyuncu alınmasa bile ilk 11 oynar ve başarılı olur..Fakat bu soğuk ve vurdumduymaz tavrını biraz daha iyiliştirmesi gerekiyor..

Arkadaşlar siz kafayı mı yediniz ya. Birisi çıkmış 6+2 için dursun demiş, birileri çıkmış bencil demiş, birisi çıkmış daha pahalıları alınmalı demiş. Bu adam niye bencil oynuyor ? Takımda mental ve teknik kapasite olarak kim var da paslaşacak adam. Bu adam hucumda tek başına takım görevini üstleniyor aylardır. Biraz mantıklı düşünün, nasıl izliyorsunuz maçları. Daha ne bekliyorsunuz ki bu adamdan. Pino yeteneğindeki bir oyuncuyu bu yaşta şu piyasada 15 milyon eurolara bile alamazsınız. Bize gelmesinin tek nedeni istikrarsız oluşu ve sakatlık problemi. Pino'nun daha kaliteli futbolcularla, özellikle daha kaliteli bir orta saha ve önünde iyi bir forvet ile oynadığını düşünüyorum da, topu daha doğru yerlerde alacak. neler neler yapar... bu adam topu korner köşesinde aldığında bir ayhan'a, barış'a bakıp, bir de kaleye bakıp "lan bu adamlara pas atsam nasıl olsa kaptıracaklar en iyisi vurayım belki bişeyler olur" mantığıyla hareket etmek zorunda bırakılan bir adam. Sonra millet futbol uleması ya, Galatasaray sanki liderliği kovalıyor, takımın kimyası ve oyuncuları harika gibi Pino'ya çamur atar bencil diye. Bunları düşünen herkese diyorum, cidden futbolu kafanız almıyorsa gidin fenerbahçeyi falan tutun. Tam sizlere göre, orda übersonik stoch, dia, kazım falan var hiç bencil değiller.

Biraz sakin...Bencil olduğunu kabul etmiyorsan(bencede çok abartılıyor) yanlış düşünüyorsunuz bence hiç bencil değil,bazı pozisyonlarda bencil gibi gözüksede yanındaki adamlardan kaynaklanıyor dersin geçersin...Yok kafanız almıyor,yok feneri falan tutun gibi saçma şeyler yazma...

Arda sol tarafta oynayacak sağ kanatada daha kaliteli bir oyuncu gelirse diye yaşı genç olduğu için çok iyi alternatif olur deniliyor ne var bunda...Oyuncu alınmasa bile ilk 11 oynar ve başarılı olur..Fakat bu soğuk ve vurdumduymaz tavrını biraz daha iyiliştirmesi gerekiyor

Oyun zekası düşük, kendine oynuyor, takım oyuncusu değil, gördüğü her yerden şut atmaya çalışıyor, pas futboluna yatkın değil.

Arda sol tarafta oynayacak sağ kanatada daha kaliteli bir oyuncu gelirse diye yaşı genç olduğu için çok iyi alternatif olur deniliyor ne var bunda...Oyuncu alınmasa bile ilk 11 oynar ve başarılı olur..Fakat bu soğuk ve vurdumduymaz tavrını biraz daha iyiliştirmesi gerekiyor

Öyle yazdım çünkü kafaları almıyor gerçekten ... Pino'nun tarzını beğenmemek başka, ona kötü futbolcu demek başka. Hele bencil lafı çok yüzeysel oluyor. Sanki takımda pas futbolunu oynayacak adam var da Pino oynamıyor...

Pino şuan takımın en iyi oyuncusudur.Takımda keyif alarak izlediğim tek oyuncu.Şut atmasıda hoşuma gidiyor hatta.Pino bu takımda eleştirilecek son kişidir.Dia stoch bunları 2 le çarpar 5 e böler Pino.

Pino iyi kaliteli bir oyuncu ama 'keita' onun yeri dolmuyor keita'yı izlemek ayrı bir keyif top ayağına geldimi heycanlanırdık.müthiş bir oyuncuydu pino ve keita'yı birlikte izlemek nasip olmadı hem pino'nun hemde keita'nın performansı tavan yapardı keita olsa şuan pino 15-16 gol ile gol krallığında en yukardaydı bu kötü kadroda bu kadar gol atması müthiş birşey pino'nun ama fiziğini biraz daha geliştirir şutlarını geliştirirse keita ayarında topcu olur onda o potansiyel var bence avrupaya satılabilecek düzeyde bir oyuncu pino. aldığımız kalite kanat oyuncuları 'ribery-keita-pino' olarak gösterebiliriz bence pino'yuda ileride satılabilecek potansiyelli bir oyuncu ribery kaçmasa 20-30 milyon euro gelir getirirdi pinoda bence 12-15 milyon arası bir fiyata satılabilir ilerliyen senelerde.iyi bir takım oyuncusu ama keita tam bir yıldızdı onu çok özlüyorum her maç rakip sol beki maymuna çevirip adeta show yapan keitayı özlüyorum seni satanlar utansın keita keşki geri gelsen şu kötü takımla bile keita olsaydı 8-10 puan fazla alıp şampiyonluk şansımız bile olabilirdi özlüyoruz seni reis

Pino iyi kaliteli bir oyuncu ama 'keita' onun yeri dolmuyor keita'yı izlemek ayrı bir keyif top ayağına geldimi heycanlanırdık müthiş bir oyuncuydu pino ve keita'yı birlikte izlemek nasip olmadı hem pino'nun hemde keita'nın performansı tavan yapardı keita olsa şuan pino 15-16 gol ile gol krallığında en yukardaydı bu kötü kadroda bu kadar gol atması müthiş birşey pino'nun ama fiziğini biraz daha geliştirir şutlarını geliştirirse keita ayarında topcu olur onda o potansiyel var bence avrupaya satılabilecek düzeyde bir oyuncu pino ribery-keita-pino bence pino'yuda ileride satılabilecek potansiyelli bir oyuncu takım bir takım oyuncusu ama keita tam bir yıldızdı onu çok özlüyorum her maç rakip sol beki maymuna çevirip adeta show yapan keitayı özlüyorum seni satanlar utansın keita keşki geri gelsen şu kötü takımla bile keita olsaydı 8-10 puan fazla alıp şampiyonluk şansımız bile olabilirdi özlüyoruz seni reis

Kaç edebiyat hocası eskittin?

Pino iyi kaliteli bir oyuncu ama 'keita' onun yeri dolmuyor keita'yı izlemek ayrı bir keyif top ayağına geldimi heycanlanırdık müthiş bir oyuncuydu pino ve keita'yı birlikte izlemek nasip olmadı hem pino'nun hemde keita'nın performansı tavan yapardı keita olsa şuan pino 15-16 gol ile gol krallığında en yukardaydı bu kötü kadroda bu kadar gol atması müthiş birşey pino'nun ama fiziğini biraz daha geliştirir şutlarını geliştirirse keita ayarında topcu olur onda o potansiyel var bence avrupaya satılabilecek düzeyde bir oyuncu pino. aldığımız kalite kanat oyuncuları ribery-keita-pino bence pino'yuda ileride satılabilecek potansiyelli bir oyuncu ribery kaçmasa 20-30 milyon euro gelir getirirdi pinoda bence 12-15 milyon arası bir fiyata satılabilir ilerliyen senelerde.iyi bir takım oyuncusu ama keita tam bir yıldızdı onu çok özlüyorum her maç rakip sol beki maymuna çevirip adeta show yapan keitayı özlüyorum seni satanlar utansın keita keşki geri gelsen şu kötü takımla bile keita olsaydı 8-10 puan fazla alıp şampiyonluk şansımız bile olabilirdi özlüyoruz seni reis

Seni 500 kez uyardık.Noktalama işaretlerine dikkat etmezsen deza alırsın.

Pino şuan takımın en iyi oyuncusudur.Takımda keyif alarak izlediğim tek oyuncu.Şut atmasıda hoşuma gidiyor hatta.Pino bu takımda eleştirilecek son kişidir.Dia stoch bunları 2 le çarpar 5 e böler Pino.

en güzel yorum bu bence, sırf pino var diye izliyorum maçları bana heyecan veren tek futbolcu şu an ve bu sezon yapılmış en iyi transfer, ha bazıları da fiziğini falan geliştirsin demiş de fiziği gayet iyi pino'nun öyle kolay kolay yıkılmıyor, bence harika bir futbolcu kim ne derse desin, farklı bir tarzı var...

Pino bu takımın en iyi ve tek heyecan veren oyuncusuysa, hakikaten durum vahim demektir.

Geri
Üst Alt