# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Takımda beni heyecanlandıran tek futbolcu.Hissediliyor yokluğu.:o

Pino laf eden ancak futbol cahilidir. Bu adam takımda herkes sakatken tek başına pozisyona giriyordu, atıyordu , kaçırıyordu , adam geçiyordu. Kazım geldi hemen ilk 11 e yerleştirdiler kadrolarında. Futboldan anlamayan insan sürüsü... Pino neyinize sizin, barış, ayhan, sarp müstehak size.

Maalesef tek gol umudumuz pinonun uzaktan şutları umarım iyileşir yoksa gol atamayacağız

Pino laf eden ancak futbol cahilidir. Bu adam takımda herkes sakatken tek başına pozisyona giriyordu, atıyordu , kaçırıyordu , adam geçiyordu. Kazım geldi hemen ilk 11 e yerleştirdiler kadrolarında. Futboldan anlamayan insan sürüsü... Pino neyinize sizin, barış, ayhan, sarp müstehak size.

sen bu üslubunla çok tepki yersin , herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.Futbolu bilenler Pino'yu beğenenler ve beğenmeyenler olarak mı 2'ye ayrılıyor

pino takımın en yaratıcı oyuncusu onun olmadığı çok net hissediliyor, kaleye bile gidemiyoruz, oynadığı zamanlar rakip kalede bir ufuk olsa her maçı 5-0 kazanırız.

Tarihin en kötü Galatasaray'ında sivrildi diye adamı göklere çıkaracak halimiz yok. Benim kafamdaki Galatasaray'da Pino en fazla yedek olur. Mesele şuan ki Beşiktaş'ın kanat rotasyonunda Pino yedek olur. M.Sarp'ı, Barış'ı izleyip Pino, Pino diye ağlamak mı futbol cahilliği, Pino Galatasaray'da yedek olmalı demek mi futbol cahilliği.. Geçen sene bu takımın sağ kanadında Keita oynuyordu, boş konuşma hakkınız var ama şu üsluba bir çeki düzen vermelisiniz bence.

pino ya diyorduk ki cok gol kaciriyor kacirsin anasini satayim simdi kazim la felan pozisyona giremiyoruz pino bir sürü pozisyona giriyordu rakip defansida perisan ediyordu

Bu adam ne oldu yahu bir bilgi var mı sakatlığı konusunda?

Tek ümidimiz pinonun uzaktan şutları varsın çeksin başka bir organizasyon falan yok zaten şut çekmesede topu kaptıracak diğer adamlar

Cok söyledim yine söylüyorum. Pino suanda bu takimin olmazsa olmazidir.

'' Çok şut çekiyor ya, bencilin teki. '' diyen var mı hala ? :D

'' Çok şut çekiyor ya, bencilin teki. '' diyen var mı hala ? :D

takım kötü diye Abdurrahman Çelebi'ye biat mı edeceğiz ,burada Pino'yu eleştirenler kafasındaki ideale göre yorumluyor.Ne bir santrfor ne de kanatta Keita kadar yetkin.Bizim takımın iyilerinden mi evet ama yeterli mi hayır.

Bıktım usandım artık bu sakatlık illetinden. Milletin adamları köpek gibi çıkıyor her maç oynuyor, biz 3 senedir bir tek maça tam kadro çıkamadık dellenecem artık ya.

Mustafa Sarp geçen sezonun başında çok iyi oynuyordu aksini iddia eden maçları izlememiştir,gol atıyordu,çok iyi çalışıyordu,ben beğeniyordum ve çoğu kişi aynı fikirde,sonra formu düştü rezilleşti evet,ama ben kötü oynarken iyi diyorsam o zaman tartışabiliriz,ben forumun seviyesini küçültecek yorumlar yapmam,sadece saçma tezlerin oluyor bende gülüyorum..Gülmeninde bir suçu olduğunu sanmıyorum.

Mesajı görmemişim.

Ama Mustafa Sarp geçen senenin başında iyi falan oynamıyordu. Bir yandan Keita, bir yandan Arda, bir yandan Baros, bir yandan Kewell öyle bir geliyorlardı ki bu adamın kötü oyununu görmek için azcık objektif yorum yapmak gerekiyordu. Kaldı ki ordaki tartışma adamın iyi kötü oyunu değil o an iyi oynasa bile Galatasaray için yetersiz oluşuydu. Zaten bunu söylememin nedeni o günde burdaki gibi en kibar tabiriyle gereksiz bir laf edip kaale almayın bu adamı demiştin. Şimdi de aynı hikaye. Geçen seneden beri 1 gram gelişme gösterememişsin. Yaptığın ego masturbasyonu. Başka bir şey değil. Sadece bana değil her yerde herkesi aşağlama peşindesin ve bence kesinlikle forumun seviyesini küçültecek yorumlar yapıyosun.

Gülmek suç değil ama kimseyi de salak yerine koyma. İnsanları fikirleri küçümsemek amacıyla yazdığın apaçık ortada o lafı. Kaldı ki bize ne senin gülmenden. Bende gülüyorum, yemek yiyorum, tuvalete giriyorum ama hiç birini marifetmiş gibi gelip foruma yazmıyorum. Neyse ben anladım, sen anlayamıcaksın.

Benzer mevkide oynayan Dia ve Stoch ile karşılaştıralım. Bence Pino, ikisinden de daha etkili. Uzaktan bencilce şut çektiği doğru, ancak bunu çoğunlukla yakınında takım arkadaşı bulamadığında yapıyor.

Geri
Üst Alt