# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Ben olsam şu kadroyla çıkarım, Pino solda oynar ters çalımlarıyla içeri kateder.

------------------Zapata-------------------------

Sabri--------Servet---------Neill----------Hakan(el mahkum)

----------------Cana--------------------------

-------Yekta---------Culio---------------------

Kazım-----------------------------Pino

----------------Stancu------------------------

Ben olsam şu kadroyla çıkarım, Pino solda oynar ters çalımlarıyla içeri kateder.

------------------Zapata-------------------------

Sabri--------Servet---------Neill----------Hakan(el mahkum)

----------------Cana--------------------------

-------Yekta---------Culio---------------------

Kazım-----------------------------Pino

----------------Stancu------------------------

Katılıyorum, Pino için ideal mevki sol açık.

bu şahıs galatasaray'ı ileriye taşıyan adamdır pino kaç maçtır yok şut dahi çekemiyoruz birde bazı üstün zekalar adama sövüyordu neymiş çok şut çekiyomuş bencilmiş buyrun şuan şut çeken oyuncumuz var mı? poziyona bile giremiyoruz...

Pino'nun değerini zaten bilenler ve sonradan anlayanlar , hepimiz Pino'nun arkasındayız. Bu adam bir Quaresma bir Simao değil elbette ama Pino'nun yanında da bana göre Dia Stoch gibi adamlar futbolcu değil.

Pino'suz Galatasaray düsünemez oldum.

kaç hafta daha yok.bu adamda sakatlanınca 2 ay oynamıyor

Pino varken en azından pozisyona giriyorduk. Adam sakatlandı 3 maçta toplasan 10 pozisyon bulmuşuzdur. Pazartesi idmanlara başlayacağı söyleniliyor bakalım hayırlısı.

Pino bu takimin en önemli 4-5 oyuncudan biridir.

Umarim artik böyle uzun süren sakatliklarla ugrasmaz, yoksa böyle giderse zor isi.

Hem ona, hem Galatasaraya yazik oluyor.

Bu ne saçma bir iştir arkadaş. Yönetim niye açıklama yapmıyor, şu şu şu sakatlığı var, şu kadar sürede aramıza döner diye. Neler oluyor arkadaş klüpte. Bunlar iyice zıvanadan çıktılar. Futbolcularımızın ne zaman iyileşeceğini bile açıklamıyorlar bize. Gerçi hangi işi doğru yapıyorki yönetim bunuda doğru yapsın. Çok görmemek lazım...

Bu ne saçma bir iştir arkadaş. Yönetim niye açıklama yapmıyor, şu şu şu sakatlığı var, şu kadar sürede aramıza döner diye. Neler oluyor arkadaş klüpte. Bunlar iyice zıvanadan çıktılar. Futbolcularımızın ne zaman iyileşeceğini bile açıklamıyorlar bize. Gerçi hangi işi doğru yapıyorki yönetim bunuda doğru yapsın. Çok görmemek lazım...

Yanlış tanı veya tedavi durumu olabilir. Pino'nun ağustos ayındaki sakatlığında da aynı durum olmuştu ve 2 hafta geç dönmüştü. Dilerim bu kez öyle bir durum yoktur. Dizinde kanama olduğu ve pazartesi idmanlara başlayacağı söyleniliyor bakalım.

Hagi bu kafa yapısıyla Pino iyileşse bile kenarda bekletir.

Yanlış tanı veya tedavi durumu olabilir. Pino'nun ağustos ayındaki sakatlığında da aynı durum olmuştu ve 2 hafta geç dönmüştü. Dilerim bu kez öyle bir durum yoktur. Dizinde kanama olduğu ve pazartesi idmanlara başlayacağı söyleniliyor bakalım.

Zaten yanlış tanı veya tedavi olmaması bizi şaşırtıyor artık :) Orasına hepimiz alıştık. Ama yinede klüpten bu durumlarda bilgilendirme gelmesi lazım diye düşünüyorum. En yakın zamanda aramıza dönmesi dileği ile ;)

Sekerspor macin ardindan sakatlandigini ögrendik, yani büyük ihtimalle o macta sakatlandi yada o macin ardindan antremanda bir terslik oldu. Yönetim falan, zaten her taraftan olay cikiyordu, millet deliriyordu o ortamda cikip "Pino 1.5 ay yok" deseydiler, dogal olarak milleti daha cok deli ederdi bu haber. Bu yüzden "en iyisi susmak" demislerdir, ki kendimi onlarin yerine koyunca bende aynisini yapardim.

Persembe günü mesela Galatasarayin twitteri "az sonra transfer var" diye yazdi, sonra ama Polat "yarin basin toplanti yapicagim, toplanti baslamadan bir, iki saat önce acikliyalim transferleri" demis olmali ki, o gün transfer falan olmadi, ertesi gün cuma, toplanti baslamadan bir kac saat önce aciklandi transferler. Gelen transferler ve üstüne baya saglam bir toplanti, güzel bir gün oldu kisaca )))

Bu isleri bilerek yapiyorlar.

Ben kesinlikle elestirmiyorum bu olaylari, dedigim gibi yönetimin yerinde olan herkes butür durumlarda böyle davranirdi.

Hagi bu kafa yapısıyla Pino iyileşse bile kenarda bekletir.

Hagi Pinoyu asla kolay kolay yedek brakmaz.

Tam Haginin sevdigi tip oyunculardan Pino.

Teknik, sut, hiz hersey var adamda. Bencillik olmasa off ki ne of.

Son maclarda hatta Pino gelip defansa müthis yardim ediyordu.

Yani anlayacaginiz, Hagi ne istiyorsa yapmayi calisiyor adam.

Pino iylessin, idda ediyorum ilk 11 de ilk yazilanlardan olur.

Tabo su son maclardaki performansini devam ettirirse, böyle istekli ve caliskan olursa.

Zaten yanlış tanı veya tedavi olmaması bizi şaşırtıyor artık :) Orasına hepimiz alıştık. Ama yinede klüpten bu durumlarda bilgilendirme gelmesi lazım diye düşünüyorum. En yakın zamanda aramıza dönmesi dileği ile ;)

Aslında yeni gelen sağlık ekibiyle birlikte işler biraz daha düzelir gibiydi. Yine de emin olmadan sallamak istemiyorum. Sanırım ben bu takımın tam kadro olduğunu en son Feldkamp'ın senesinde gördüm. Hücum anlamında ilk yarıdaki Antep maçı haricinde de hiç tam kadro olamadık. Bakalım sonumuz nereye gidecek.

pıno topu aldı pino gidiyor pinoooooooooooooooooooooooo pınoooooooooooooooooooo o meşhur pino şutlarından birini çekiyor ve topu ağlara gönderiyor hadi artık reis sana has şutlarını özledik..:(:tiphat:

Geri
Üst Alt