# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pino bu takimin en iyi oyuncusu.

Pino bu takımın en yetenekli, gelişmeye yatkın, hızlı, top sürebilen, mesafe tanımaksızın şut atabilen, pas atabilen ve dribling yapabilen oyuncusudur.

takima girince birseyleri degistirecegine inandigim tek adam

Pino çok bencil bir futbolcu, çok şut çekiyor ya. Onun oynamadığı maçlarda organize ataklar yapabiliyoruz (!) :o

juan pablo pino ,sağ acık oynayınca ve özellikle rakip biraz defansa yönelik yahut sol tarafı kuvvetli olunca hiç bir etkinligi olmayan bir kanat oyuncusudur,

pinonun iyi görünmesinin acık nedeni ileri ucda oynayınca ve boşluklar bulunca hızı ile durumu idare etmekdir,pino gibi futbolcuların bizim takımımızda yeri yokdur...

Bravo sana Pino gibi adamların bizde yeri yoktur.Mustafa Ayhan Barış Hakan gibi adamların yeri olmalıdır.Pinoda oyuncumu ya.Bak takımda yok ne kadar güzel pozizyonlar üretip goller atıyoruz.

Pino ile Baros'u ikili olarak forvette görmezsem gözüm açık gidicek, inanıyorum müthiş ikili olacaklar.

Arda ve Kewell'ı yok sayalım.

--Stancu-Baros--

Pino - - -X- - - Kazım

Bu hücum hattı, öldürücü olabilir. Ama 4 oyuncuyu da, aynı anda sahada göreceğimizi sanmıyorum.

Pino'nun olmaması takımın yaratıcılığını sıfıra kadar götürüyor. Topu ileriye taşıyamıyoruz ne yazık ki. Takımın en önemli oyuncularından birisi. Arda, Misi ve Pino'nun beraber sahada olması hücum adına çok şeyler katardı bize ama sakatlıklarla boğuşmaktan tam kadro çıkamadık bir türlü.

juan pablo pino ,sağ acık oynayınca ve özellikle rakip biraz defansa yönelik yahut sol tarafı kuvvetli olunca hiç bir etkinligi olmayan bir kanat oyuncusudur,

pinonun iyi görünmesinin acık nedeni ileri ucda oynayınca ve boşluklar bulunca hızı ile durumu idare etmekdir,pino gibi futbolcuların bizim takımımızda yeri yokdur...

Biliyormusun çok şakacısın ama sevdim bu özelliğini:)

Kulübün tüzüğünde mi yazıyor bunlar?

bu adam ne zaman dönecek ya ardadan çok merak ediyorum. çabukluğuna süratine şutlarına ihtiyacımız var

Bu hafta antrenmanlara başlayacakmış.

Bidaha sakatlanirsa sezon sonu satilmali. Bu kadar cok müzmin sakat oyuncularla ugrasacak halimiz yok.

Geri
Üst Alt