# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

2 mac oynayip 5 mac yatan bir oyuncumuz daha oldu hayirli olsun

Pino gibi tavşan atletlere bel bağlayamayız ,zaten saktlık problemi de var.Hızı ve önüne gelen yerden vurması yüzünden sempatik görünüyor ama ben Pino gibi adamlarla bu takımın bir yere gidebileceğine inanmıyorum.Takımda ona gelene kadar çok adam var gitmesi gereken kabul ama bu adam yabancı ve sadece kontenjan doldurmaya yarıyor.Gelen adam isterse dünya yıldızı olsun ama sakat olarak gelmesin , Linderoth olayı tamam ama diğer sakatlıkların hiçbiri sürpriz değil.

Biran önce iyileşip takıma dönerse çok yararlı olacaktır. Özledik Pinoooo Pinooooo. :)

pino iyidir ya atlamayın üstüne stancu culio kazım fln yokken bu adam tek başına arkasında bam la çırpınıyordu ilerde

bizim sakatliklar nedense mininum 4 haftadan basliyor heralde yok oyle 2 3 gun icinde duzelme

1 ay sonra antrenmana çıktı takımla. Haftasonu son 20 dakika izleyebiliriz Pino'yu.

Ne zaman görsem twitterda bu çocuk.

Kesin birisine yazdırıyor çok değil daha 15 gün önce ben var iyileşmek yazıyordu bu adam :asd:.

Yaptığı hareket sorgusuz sualsiz net kırmızı!

Yaptığı hareket aptalca ve net kırmızı kartıktı ama sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen bu leş takımda fark yaratır.

Geri
Üst Alt