# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Oh be bi tanesinden kurtulduk.

[video=youtube;Zc8D50pWCnQ]https://www.youtube.com/watch?v=Zc8D50pWCnQ[/video]

scaled.php

https://twitter.com/#!/Pinomagician

Sanırım yeni dövme yaptırmış. :)

Ben Pino'yu beğeniyorum, amrabat ve popov bizim takımda olsa Pino da anadolu takımında olsa, bu sefer Pino daha iyi dersiniz, objektij olacağız diye Pino'yu yerin dibine sokmayın.

Ben Pino'yu beğeniyorum, amrabat ve popov bizim takımda olsa Pino da anadolu takımında olsa, bu sefer Pino daha iyi dersiniz, objektij olacağız diye Pino'yu yerin dibine sokmayın.

kesinlikle. anadoludan gelip büyük takımlarda iş yapan yabancı hatırlamıyorum ayrıca.pino iyi adam kalmalı

Baros*?*?*?*? + ?*? + culio*pino

6 + 2 + 2

ya adam kariyerinde bi sezonda 23 maçtan fazla oynamamış zaten,geçen sezonda hep ya sakat ya kulübedeydi,oynadığı maçlarında çoğunda sonradan girdi,4 senedir bekliyor monaco işte,monaco nun elinde patlayan adamı aldık bu kadar açık,sakat oyunculara özel bi ilgimiz var bunu da anlamıyorum.

:happynew::happynew:

Belirteyim berbattı yine.Seneye gidecek ilk yabancı Pino olmalı.

sst huyu sendede var. yeterki haklı çıkayım gerisi umrumda değil, ego ego ego. bencede gönderilmeli o ayrı.

Yok be Merih. Bu konuda kapağı yedin falan diye konuşan ergen ergen arkadaşlar vardı da o yüzden buraya yazdım.(Namık sen değilsin:o) Ayrıca geçen mesajları aratsam bilmeden çok çok sallayan kişi bulurum.Yok Keita'nın yerini dolduracak görürsünüz falan diye.Neyse defolsun gitsin de kurtulalım sonuç olarak.

adam canavar gibi yetenekli ama sorun adamın doğru karar verme kapasitesi yok. seneye polat yönetimi kalsa kalsın derdim ama madem iddialı yönetim kurulacak gitmeli ama ilk gidecek derken çok adam var o kategoride. pinoya sıra gelmez.

Bulent Under: Pino bugun sahada yurudu artik Galatasaray formasini giyemeyecek

Bülent Ünder tarafından kadro dışı bırakıldı.

Servet'le Hakan 2 senedir yok hocam.

sene sonuna kadar pino yok!!!

Bulent Under: Pino bugun sahada yurudu artik Galatasaray formasini giyemeyecek

İyi gelir gelmez güzel hamle yaptı, yabancı açısından. Birde BAM+Hakan+Servet'i kesse şu takımdan, seneye bile emanet edilir bu takım Bülent hocaya.

Bülent Ünder'den de yarar gelmeyeceği anlaşıldı. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt