# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Ayagina top gelince heyecanlandigimiz oyuncularin hepsi gitti. Lincoln, Keita, Misimovic, Pino. Yarinda Arda'nin transferi aciklanacakmis srfydn'in dedigine göre.

Valla öyle. Birde şuna dikkat çekeyim. Bu sezon gidenler hep geleni aratır oldu... 1 tane mi olumlu iş olmaz yahu :m05:

Takımda Sevdiğim Nadir Futbolculardan Biriydi Oda Gitti ...

Tek suçu yabancı olmasıydı.

İsmi ; Juan Mustafa Pino olsaydı aslan gibi mücadele etti derlerdi.

Bencil, sirf kendine oynuyor boyle oyuncularin gunumuz futbolunda yeri yok anca bir ibrahimovic olmasi lazim. Kanatta oynayamaz oynayamiyor daha dogrusu forvettede olmadi yeri bana gore forvet arkasi ama forvet arkasi icin pino cok gereksiz bir oyuncu satilsin gitsin fransaya geri, aldigimiz parayi cok rahat geri satariz

her gelen hoca birini gönderiyor,bu nasıl iş...

adnan polat, bir insanda hiç mi basiret olmaz, her yaptığın transfer fos çıktı..

Maçın genelinde nasıl oynadı, bencil miydi, umursamaz mıydı bilemem (zaten 23 dakika oynamış) ama kadro dışı bırakılmasının sebebi sadece o pas vermeyip şut çektiği pozisyonsa bence orda doğru olanı yapmış. Öyle bir abartılmış ki sanki takım 3'e 1 hücuma çıakrken 30 metreden şut atmış. Hayır, kadro dışı bırakılacak o kadar oyuncu varken sakız çiğniyor, hatalı pas/şut tercihi yapıyor diye adam kıyıcaksak işimiz yaş.

Nasıl pas verecek adam o pozisyonda 2 kişi sağını kapatmış pas vermeye kalksa adamlardan biri mutlaka kesecek ya sabır nasıl bir anlayıştır bu.Ankaragücü maçını ne çabuk unuttunuz,müsait olup verebileceği pozisyonda zaten adam direk Aydını gordu ve aydında bombos kaleye golu atmıstı.Pinoyada saçı uzun diye takar bu zihniyet.Sen adamı ilk onbir başlatma 20 dk sans ver sonra sahada orada burda dolaştı de yok ya!! Adama atılmayan bomboşken 2 tane pozisyon var onlar ne olacak hesabını verin o zaman.Onlarıda silsin Ünder.Culio bomboşken gitti sola dondu culioyuda sil yok boyle bir anlayış yeter artık yeter ya bırakın gidin Galatasarayımızı hepiniz yeter ya

BAM 30 maçtır koşmuyor değişilmez 11 de, Pino 23 dk koşmadı kadro dışı.

bırakın gidin artık yeter

Pinoyu göndermeyi akıllarının uçlarından bile geçirirlerse bildiğim bütün küfürleri ederim.İş satma noktasına gelirse klüp binasına canlı bomba olarak giderim ona göre:D(Şaka değil):asd:

Maç sırasında bir uyarıyı sallamamış filan olabilir,Bülent Hoca durduk yere bu türden sivrilikler yapacak ''Ham'' bir karakter değil.

Pino ya bayılanlar kendisine hangi mevkiiyi yakıştırıyor,merak ediyorum.Kanatta iyi oynadığı tek maç hatırlamıyorum.''Yoklukta'' şans bulduğu forvet mevkiinde de berbat oynadığı çok maç yanında birkaç iyi denebilecek maçı var,o kadar;forvet arkası hayatta oynayamaz,bu kadar top kaybı ve tercih yanlışlarıyla.Mental yönden en ufak bir stres durumunda olmadık saçmalıklar yapma potansiyeli de çok yüksek...

Seneye de artık bu yılki yoklukların müsebbibleri olmayacağına göre umutlu olalım.

Forumda baskın bir grup hangi yabancıya en ufak bir eleştiri gelse BAM-GÜM argümanını öne sürüyor,sanki yerlilerin çok iyi olduklarını iddia eden varmış gibi...Yerli iyi oyuncuların bulunup alınması ilk öncelik olmalı da kolay mı 5-6 tane banko oynayacak adam bulup alabilmek?...Oysa yabancı için neredeyse sonsuz seçenek var ve ''Arıza'' adamlarla kaybedecek vakit yok!...

Olayın Pino ile alakası yok.Sizin etik kurallarından bir haberiniz yok galiba.Bahsedilen isim Sarp bile olsa kameralar önünde kellesini almak etik değil, herşeyi geçtim bu camianın duruşuna ters.Pino vesaire ben artık yabancı oyuncuların kellesinin alınmasından rahatsızım, ben bu kadar etik değerlerin yerle bir olmasından rahatsızım.

pino mac günü gece 3te twitterda geziyordu olacagi buydu , bi ara spiker macta bülent pinonun geriye yardima gelmesini istiyor demisti sanirim ordada var problem. tamam pino yetenekli ama cok vurdumduymaz gelecek sezom formanin agirligini bilecek kisiler gelmeli pino gitmeli bence

Olayın etik yönü çok yanlış evet ona diyecek sözüm yok. Ama Pino da hiç haketmediği değeri görüyor taraftarlar arasında. Sanki yıllarını kulübe vermiş çok büyük bir yıldız oyuncu gibi oyuna girince rahat tavırlar, yanından geçen adama pres yapmama, kenardan gelen direktifleri dinlememe vs... Bunu söyleyince de hemen karşı argüman olarak BAM kullanılıyor da onların gitmesini zaten istiyoruz, ama Pino da gidecekler arasında olmalı bence.

Pino'nun gideceği bir kadro kurmamız için en az 2-3 yıl başa oynayan bir takım olmamız, devamlı avrupaya katılmamız lazım. Pino şu takımın en yetenekli oyuncularından biri.Gitmeli ama o seviyeye geleceğimiz zaman gitmeli.Şans verilmeyi hakediyor, kameralar önünde kellesini alınmasını değil, buna destek çıkanlara üzülüyorum.

Twitterda bayağı destek var Pino'ya. Herkese teşekkür ettiğini ve takımda kalmak istediğini söyledi.

Yağlamayın adamı twitterda! :D

Sonra iyice şımaracak.

@Pinomagician

6.350 , I love Galatasaray SK !! HAY FUE HAY FUE

Şimdi yolladı. :)

Geri
Üst Alt