# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

15014.jpg

pino stayla

Pino gideceğine Aydın gitsin.

Aydın,benim başından beri hiç umut beslemediğim bir oyuncu,gitmesinin hiçbir mahzuru yok...Yalnız o gidince yerine alınabilecek tek yerli oyuncu olarak aklıma Volkan Şen geliyor,direkt kadroya girebilecek,o da belki ve fiyatı ne olur?...Oysa Pino nun yerine forvet ya da açık olarak alınabilecek o kadar seçenek var ki Avrupa liglerinde...

Takım böyle ''Geberik'' durumda iken Pino nun yerine her yönüyle vasatın üstünde bir yabancı alınır;Aydın yerine de gerçekten umut vaadeden genç bir yerli futbolcu bulunur.Doğru olan bu...Açık olarak tek iyi oynadığı maç yok Pinonun...Barosdan sonra yabancı forvet olarak benim tercihim Stancu olur,hiç olmazsa mental yönden ''Arıza'' değil...''Geberik'' takımda 3 tane yabancı forvet bulunmasını isteyen varsa bana müsade!...

Oh be! Beşiktaş maçında inş 11 başlar cevabını verir Ünder'e Karam :)

Sağlam bi hocayla çok iyi olabilir.. Pas vermeye alıştırılması lazım. hatta şut çekmesi yasaklanabilir

kim inanıyordu ki sezon sonuna kadar oynatılmayıp kadro dışı kalacağını.saçma sapan işler işte.

ilk yarıdaki 0-0 fener maçındaki şutunu gökhan çizgiden çıkartmasaydı senenin kahramanıydı :)

28 maç 2 gol 4 asist

6.5 milyon €

Issiar Dia'nın Fenerbahçe performansı

26 maç 2 gol 5 asist

5.5 milyon €

Stoch'un Fenerbahçe performansı

Toplamda 4 gol 9 asist yapmış bu ikili

Bizim Pinoya bakalım birde 3 milyon avroluk bonservisiyle nerdeyse bu ikilinin toplamı kadar katkı yapmış takıma

24 maç 6 gol 4 asist

:) :) ;) ;) ;) ;)

Hay fue hay fue !

kral görmesek inanacaz da.

buna kral ya da reis diyenler var

bu ne peki?

0151916f.jpg
[/URL][/IMG]

Keita king, ama artık Keita gibi oyuncuları almak zor, o kadar paramız olduğunu sanmıyorum, Adnanslar sağolsun 2012 diye kandırdılar bizi, daha varken elimizde tutmuyorsak, üstdüzey oyuncu almanın manası yok.(Tabi yeni yönetime bağlı)

El Magoooo Oleeeey gelecek sezon bizimle super bir habeer

ekrntsjpgddd.jpg

Geri
Üst Alt