# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Adam Türkçe bile yazmış. :D

Pinomagician Juan Pablo Pino

Seneye de burada olacağım, burada mutluyum ve tüm kupaları kazanmak istiyorum !!

İyi haber. İmparator onu Arif gibi kullanır ve çok etkili olur kanımca.

Kewell, Neill, Zapata ve Insua gidince zaten elimizde 5 yabancı kalmış oluyor.

Sağ kanat için ilk isim olarak düşünülüyor ise yine çok zor günler bekliyor olur. En iyi oyunun forvetteyken oynuyordu; ordada bir türlü skor üretemiyordu. Yanlış karar bence takımda kalması.

fatih hocam şu adama şut çekmeyi ve son pası vermeyi öğret o da yıldız oyuncu olsun artık

bu kadar çabuk bu kadar hızlı messi tarzında adam geçen bir futbolcu daha yaşı da fazla değil

hala öğrenebilir ne zaman nasıl şut çekmesi gerektiğini

bazen pas vererek gol attırması gerektiğini de öğrenebilir

1 tane örnek neyi değiştirir ki

ben yapamıyo demiyorum yapmıyo diyorum

"servet şık gol atamaz anca karambol ya da kafayla gol atar " dese biri sende hemen servetin rövaşata golünün videosunu mu koyacan

Sürekliliği yok gönderilenler arasında olacak gibi geliyo

bu adamdan hic birşey olmaz. bide müzmin sakat herif. yolun acık olsun hadi güle güle.

F.Terimle birlikte iyi bir antreman yerse rotasyon için çok iyi olur kalması

fatih hocam şu adama şut çekmeyi ve son pası vermeyi öğret o da yıldız oyuncu olsun artık

bu kadar çabuk bu kadar hızlı messi tarzında adam geçen bir futbolcu daha yaşı da fazla değil

hala öğrenebilir ne zaman nasıl şut çekmesi gerektiğini

bazen pas vererek gol attırması gerektiğini de öğrenebilir

Bazı konularda haklısın öğreneceği daha çok şey var ve Fatih hoca onu eğitebilir fakat bu adam sağında solunda önünde arkasında oynayacak ve oynatacak adam vardıda oynamadı dersen buna katılmak çok zor.Takımda onun istediği topları atacak bir adam yoktu öne oynasa forvette kim vardı?? Genelde tek forvet oynarken sağından solundan bindirmeler yapan pas vereceği adamlar vardıda bizmi görmedik!! Kaleyi buldugunda şut çekmekten başka hiçbir şansı kalmıyordu ki ne yapsın başka!!!Bir Keita mutlaka değil ama artıları bence çok olan çok yönlü bir futbolcu.

pino anca uzaya vurdugu toplarla başımıza taş yağdırır

Sabri ile filan karıştırdın sanırım,,adamın şut çekmekten başka yapacak bişeyi mi vardı? Hangi sağlam adama oynasın sapasağlam BAROS'a mı yoksa bu sezon hiç maç kaçırmayan! ARDA'ya mı ? yoksa geriye doğru oynayıp BAM!a mı? Ne yapsın adam şut çekmekten başka şansı varmıydı?

3 jeneriklik gol attıysa 300 tane tribüne atmıştır. Ya da takımın gol olabilecek bi atağını çok gereksiz bi şutuyla başlamadan bitirmiştir. Kanatlarda alternatif olarak bulunabilir yine de. Öne geçtiğimiz maçlarda falan iyi kötü iş yapar belki. Fizyoterapistinden ayrılabilirse belki mümkün.

6+2 de +2'yi hucumcu oyuncudan yana kullanmazdım. yani şöyle hucumcu oyuncunun vasatı hiçbir işe yaramıyor. Ama Culio veya larsson +2 de olsa orta sahada işe yarıyor yine.

Fakat Pino, Stancu gibi asist veya gol yuzdesi çok dusuk olan hucumcunun +2'den katkısı, orta alan oyuncusundan az olur diye dusunuyorum. Pek anlatamadım ama anlayan anlamıştır.

Saçma saçma konuşmayın ya eleştireceğim diye bokunu çıkarmayın şu işin lütfen. Pino olmasaydı bu sene şut bile göremezdin ki adam kaç tane jeneriklik gol attı.

saçma sapan konusmuyorum.bülent timurlenkin dedigi gibi medrano sirkine yollansın

"* Juan Pablo Pino'nu lakabı El Mago'ymuş. Yani sihirbaz. Ben olsam yarın sabah İstanbul'da gösterilerine devam eden Medrano Sirki'ne kiralardım. Yeteneklerini biz keşfedemedik hiç olmazsa çocuklar keşfeder."

ve lüütfen topa vurmasın

Saçma saçma konuşmayın ya eleştireceğim diye bokunu çıkarmayın şu işin lütfen. Pino olmasaydı bu sene şut bile göremezdin ki adam kaç tane jeneriklik gol attı.

harbiden kactane attı merak ettim. 100 şuttan 2 tane sokunca iyimi oluyor bu adam.

Geri
Üst Alt