# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Ya bu sene kim iyiydi ki Pino eleştiriliyor..

Pino ne zaman cok sut cekti ? Hagi zamaninda . Ben istatistiklere bakmadim ama izledigim maclardan cok iyi biliyorum top kime gelse kaleye vurdu . Bunlarin basinda Pino ve Stancu geliyordu . Cana da normalde cekmeyecegi sutlar cekti . Bu durumun kesinlikle Hagi'nin kaleyi gordugunuz yerden vurun cagresizligine bagliyorum . Pino'ya hic laf atmayin bana en kotu ilk 18'e girer bu adam Turkiye'deki her takimda . Hee oyun zekasina felan laf ederseniz anlarim bi derece .

Sihirbazı(!) hemen yollamalı.

2 şut çekti gol attı diye kalmaz bu takımda.kalmamalı da

aynı durum culio içinde geçerli

Takımın bu sene sivrilen tek oyuncusudur kim ne derse desin..Saygılar.

Bu sene iyiydi aslında bonservisi ve maaşına göre de iyi oyuncu genç de. Ama ne asist var, ne gol ne de oyun okuma özelliği. Ustune bir de sık sakatlanıyor. Bu yuzden gidici olabilir.

Çok iyi bir oyuncu değil. Bu sene bir iki iyi maç oynadı o kadar. Gönderilmeli kesinlikle.

kumaşı iyi ama çok şahsi oynayan bir adam, takım oyunundan bihaber. ayrıca çok da sık sakatlanıyor. 2-3 tane güzel gol attı diye bu adamları kadromuzda tutarsak geçen seneyi dahi arar konuma geliriz. müşterisini buldunmu hemen vereceksin en zararla. zaten adnan sezginin transfer ettiği hangi futbolcudan hayır gelmiş ki bu takıma

Attı ama sonuçta şu kötü geçen sezonda Pino'dan başka jeneriklik gol atan başka kimi sayabilirsin Culio'nun son attığı gol dışında ?

Servet rövasata atti, ne diyorsun sen. Her güzel gol atan takimda kalacaksa isimiz var.

Not : mesajimdan Servet'e karsi oldugum anlasilmasin.

Sakatlığı problem o yüzden gitmeli futbolculuğuna lafım yok.

Attı ama sonuçta şu kötü geçen sezonda Pino'dan başka jeneriklik gol atan başka kimi sayabilirsin Culio'nun son attığı gol dışında ?

o bizim futbolcuların kalitesizligi. pino ondan güzel geldi gözüne. iyi bir takımın icinde bu adama baya söversin bence:)

Yerli olsa sesim çıkmazda,yabancı bir sağ kanat oyuncusu bu kadar vasat olmamalı.

Galatasaray'da kesinlikle olmaması gereken bir adam. Gönderelim ligin yeni takımlarından birine kiralık olarak. Orda yalancı şovunu yapsın. Seneye de Beşiktaş'a 8-10 milyona satarız.

Galatasaray'da kesinlikle olmaması gereken bir adam. Gönderelim ligin yeni takımlarından birine kiralık olarak. Orda yalancı şovunu yapsın. Seneye de Beşiktaş'a 8-10 milyona satarız.

Gönderilmesini ben de çok istiyorum. Hem yetersiz biri hem de gönderilmez ise güvenilip transfer yapılmaz, bu da ayrı bir konu. Kesinlikle Kazım'ın alternatif olacağı düşünülür ise gitmelidir. Bonservisi az falan deniliyor bizden başka hiç bir takım Pino için 3 milyon euro vermezdi. Düşmeye oynayan Monaco'da alternatif birisi burada olmamalı.

Geri
Üst Alt