# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bence şuan Galatasaray kadrosunda en iyi oyuncu Pablo Pino'dur..Bu kıyaslamanın içinde Arda'da dahil !

Bu sene top ayağına geldiğinde heyecanlandığım tek adamdı

Pino kalacaksa, Pino'dan 1-2 gömlek daha üstün, daha skorer, daha zeki, daha az sakatlanan bir amrc-frc var, üstelik bonservisi elinde Lyon'lu Cesar Delgado

Böyle berbat bir oyuncuyu nasıl önerebiliyorsunuz aklım almıyor. Hiç bir özelliği olmayan, Pino'dan bile 3-4 gömlek alt bir oyuncu.

Edit: Zaten daha 29 yaşında Meksika'ya dönmüş.

Pinonun mental özellikleri biraz iyi olsa zaten adı Nani olurdu.Kesinlikle kalmalı

Pino iyidir... Bırakın Pino'yu tartışmayı... Pino'ya kadar daha ne kadar adam var ooo...

Pino'yu satıp sag kanada S.Larsson(mr) + mevlut(fr) alınabilir.

Pino'yu gecen sene oneren benim bakın arşive, 2010 nisan-mayıs falandı. Ama adam skorer değil, asist ozelliği yok, sag acıkta driblingle iş yapan biri ortalarıyla değil, son vuruş da vasat. Tamam 2.fıorvet olarak defansın dengesini bozar, ortalığı karıştırır ama. Ne bir MR gibi orta saha göbege ve takım savunmasına destek verip, direnç kazandırabilir, ne de buna karşılık (madem savunma ve orta sahaya katkısı az) hucumda iş bitirici(asist, gol vs.).

Yoksa yaşı, maliyeti, maaşı uygun ama bal yapmayan arı misali ve de sık sakatlanıyor.

Pino'yu gecen sene oneren benim bakın arşive, 2010 nisan-mayıs falandı. Ama adam skorer değil, asist ozelliği yok, sag acıkta driblingle iş yapan biri ortalarıyla değil, son vuruş da vasat. Tamam 2.fıorvet olarak defansın dengesini bozar, ortalığı karıştırır ama. Ne bir MR gibi orta saha göbege ve takım savunmasına destek verip, direnç kazandırabilir, ne de buna karşılık (madem savunma ve orta sahaya katkısı az) hucumda iş bitirici(asist, gol vs.).

Yoksa yaşı, maliyeti, maaşı uygun ama bal yapmayan arı misali ve de sık sakatlanıyor.

Niye önerdin kaptan o zaman ?

Böyle berbat bir oyuncu olduğunu söyleyip, "ben önermiştim xD" demekte güzel.

Pino,Culio +2 için ideal oyuncular.Eğer satılacaksa Cana,Baros satılsın.

Bence şuan Galatasaray kadrosunda en iyi oyuncu Pablo Pino'dur..Bu kıyaslamanın içinde Arda'da dahil !

en iyi oyuncu pinomu? şakamı la bu:) hemde ardadan bile ha.şöyle yetenek fakiri sırf koşmaktan ibaret olan adamları nekadar begeniyorsunuz hayret ediyorum.ardadan daha iyi oyuncuymuş gelde gülme:)))

[video=youtube;Zc8D50pWCnQ]https://www.youtube.com/watch?v=Zc8D50pWCnQ&feature=player_detailpage[/video]

en iyi oyuncu pinomu? şakamı la bu:) hemde ardadan bile ha.şöyle yetenek fakiri sırf koşmaktan ibaret olan adamları nekadar begeniyorsunuz hayret ediyorum.ardadan daha iyi oyuncuymuş gelde gülme:)))

Fener maçını bi gözünün önüne getir.Adam tek başına mal etmişti fener defansını.Eğer oyun disiplinini de kazanabilirse Nani ayarında bi oyuncu olur Pino

Fener maçını bi gözünün önüne getir.Adam tek başına mal etmişti fener defansını.Eğer oyun disiplinini de kazanabilirse Nani ayarında bi oyuncu olur Pino

ben tek maca göre bir adama ne iyi ne kötü derim. ben genele baktım. son vuruş özürlü bir adam. evet hızlı cevik ama oyun zekası 0. birde müzmin sakat.

Hagi döneminde biraz daha ön plandaydı o kadar. Hagi zamanında Pino dışında top ile gidebilecek kimse yoktu. Ne bekler hucüma çıkıyordu ne orta sahayı defansif kurduğu için hucüm yapılıyordu. İleride bıraktığı 3 lü sürekli topla katetmeye çalışıyordu. Pino'nun tek yaptığı iş topu alıp boş alanda hareketlenmesi. Onun dışında tercihler, şutlar, pasların dengesizliği bu takımda kesinlikle olmamalı.

Zaten şampiyonluğa oynamaya çalışan bir takımda bulamaz bu alanlara , bize bitirici direk sonucu etkileyen hücum elemanları lazım. Kimse'nin gelmesini istemediği , Fenerbahçe'nin alternatif ismi kazım bile yarım dönemde daha büyük katkı sağladı.

Pino'yu abartmaya gerek yok, bizden gitmesi zor , bu lig dışında takım bulabileceğini zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt