# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Elde Elmander var Baros var hatta bir de Forlan yada Drogba gelebilir. İhtimali azalsa da Reyes de gelebilir. Kazım alternatif olarak bekliyor. İbrahim Akın ismi gündemde. Gerektiğinde Arda,Sabri,Yekta da o bölgede değerlendirilebilir. Yani kısacası bunca adam varken Pino'yu takımda tutmak enayiliktir. Boşa kontenjan harcaması olduğu gibi boşa para harcamasıdır da. Daha kaleye 1 orta sahaya 2 yabancı futbolcu gelecek. Stopere Ujfalusi hamlesine rağmen biri daha alınabilir. Hücum hattı yabancılarla dolup taşacak zaten. Tüm bunların yanında Pino'ya ne zaman şans gelecek ki kadroda kalsın isteniyor. O duracağına yabancı bir sol bek ya da sağ bek dursa ve +2 kontenjan için o beklese daha mantıklı olmaz mı. Balta-Çağlar ikilisine emanet olacağına sol bek mevki ucuz yollu genç bir yabancı sol bek alınabilir +2 kontenjanı için. Onun için de Pino gitmelidir. Stancu'ya gitmelidir bile demiyorum. Şimdiye kadar gitmemesi kabahattır benim gözümde..

[video=youtube;80T-Vq3drHg]https://www.youtube.com/watch?v=80T-Vq3drHg[/video]

Abi sen naptin :eek:

Bogota'dayım, İstanbul uçuşum için bekliyorum ve takımla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. CİMBOM'u seviyorum

Twitter

Reis :tiphat:

[video=youtube;IbAY1OxRCjg]https://www.youtube.com/watch?v=IbAY1OxRCjg[/video]

GLgd1vu

sizce kim bu ? :D

Eğer gönderilirse 30 gün 7/24 forumda dolaşır tek kelime yazmam.:sopa:

en iyi oyuncu pinomu? şakamı la bu:) hemde ardadan bile ha.şöyle yetenek fakiri sırf koşmaktan ibaret olan adamları nekadar begeniyorsunuz hayret ediyorum.ardadan daha iyi oyuncuymuş gelde gülme:)))

Arda bire bir'de pino'dan hızlımı?

Hayır

Uzaktan sert şutlarda pino daha kabiliyetlimi?

Evet

Bir Arda Forvet mevkiğinde pino kadar rakip savunmayı yıpratma özelliği varmı?Onuda gectim arda forvette oynuyabilirmi?

Hayır

Gereksiz yere çalım atmak,uygun pozisyonda arkadaşı pas atmak yerine 5 kişinin arasına girmekten başka ardanın son zamanlarda galatasaraya verdiği katkı yok denecek kadar azdır..

Ve bana görede Pino Arda'dan daha iyi bir oyuncudur..

Tabiki bana göre :)

Pino Arda'dan daha yetenekli bir oyuncudur ama Arda Pino'dan daha iyi oyuncudur.

pinodan daha iyi kanat alınmayacaksa pino culio kalsın stancu kiralık gitsin,iş yaparsa seneye geri gelir yapmazsa haginin yanına şutlarız.

Arda bire bir'de pino'dan hızlımı?

Hayır

Uzaktan sert şutlarda pino daha kabiliyetlimi?

Evet

Bir Arda Forvet mevkiğinde pino kadar rakip savunmayı yıpratma özelliği varmı?Onuda gectim arda forvette oynuyabilirmi?

Hayır

Gereksiz yere çalım atmak,uygun pozisyonda arkadaşı pas atmak yerine 5 kişinin arasına girmekten başka ardanın son zamanlarda galatasaraya verdiği katkı yok denecek kadar azdır..

Ve bana görede Pino Arda'dan daha iyi bir oyuncudur..

Tabiki bana göre :)

Arda Pino'yu 30 kere cebinden çıkarır, cebinden hiç Pino çıkarmadan 30 tane daha Pino sokar cebine.

Arkadaş futbolcuyu iyi yapan şey bu değil zekası oyun görüşüdür. Bakın Totti dünyanın en hızlı en iyi adam geçen oyuncusu mu? Hayır. Peki Del Pierro, peki Baggio, peki Hagi? Futbolcuyu iyi futbolcu yapan şey oyun anlayışıdır.

Artı dar alanda Arda Pino'dan çok daha etkili driplingi olan bir oyuncudur.

Skora etkisi her zaman daha fazladır. Liderdir. Takımı sürükler.

Pino maçlarda enerji ziyanından başka bir şey yapmıyor. Bal yapmayan arı.

Pino sadece uzaktan vursun yeter

nasol olsa 1 i gol olur :)

Arda nın her attığı gol olmalı muhakkak.

Arda Pino'yu 30 kere cebinden çıkarır, cebinden hiç Pino çıkarmadan 30 tane daha Pino sokar cebine.

Arkadaş futbolcuyu iyi yapan şey bu değil zekası oyun görüşüdür. Bakın Totti dünyanın en hızlı en iyi adam geçen oyuncusu mu? Hayır. Peki Del Pierro, peki Baggio, peki Hagi? Futbolcuyu iyi futbolcu yapan şey oyun anlayışıdır.

Artı dar alanda Arda Pino'dan çok daha etkili driplingi olan bir oyuncudur.

Skora etkisi her zaman daha fazladır. Liderdir. Takımı sürükler.

Pino maçlarda enerji ziyanından başka bir şey yapmıyor. Bal yapmayan arı.

https://www.youtube.com/watch?v=IbAY1OxRCjg

al sana bal

Geri
Üst Alt