# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pino yetenek konusunda Serdar Özkan'la çekişebilir.Arda marda hayal kurmayın

Pino'yu göndermek ve gönderilmesini istemek aptallıktır

Pino yetenek konusunda Serdar Özkan'la çekişebilir.Arda marda hayal kurmayın

Pino Yetenek,Hız,Teknik ve kalite açısından takımın en iyi oyuncusudur.Sadece şutlarını geliştirmesi gerekiyor Fener İssiar Dia'yı,Stoch'u ne kadara aldı bu oyuncular ne performans verdi ? Pino kaça alındı nasıl üstün bir performans gösterdi taki Bülent Ünder bozuntusu gelene kadar Şimdi Fenerlilerin İssiar Dia'ya Stoch'a toz kondurmadığı ortamda kendi takımımızın oyuncusu olan Juan Pablo Pino'ya İssiar Dia'yı,Stoch'u 2 ye katlayan performansına rağmen neden beğenmiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum.Adamın attığı gollere şapka çıkartılır 11 sene sonra Deplasmandaki aldığımız ilk puanda Saraçoğlundaki maçta üstün performans gösteren ve tek başına takımı götüren Pino vardı o çok sevdiğiniz gittiğine üzüldüğünüz Kewell efendi nerdeydi ? o maçta kadroda bile yok 2 sezondur paraları aldı top bile oynamadı.G.Zan 1.5 milyon euro para aldı senede 2 senedir 30 maç civarı oynadı ortada yok ve o adama sözleşme yapılıyor 3 senelik,Pino 600 bin euro'mu 700 bin euro'mu o civar para alıyor artı ciddi katkıda veriyor o parayı sonuna kadar hakediyor neyinize batıyor bu para bide Serdar Özkan'la kıyaslıyosun he Serdar Özkanda 1 milyon euro parayı aldı çekti gitti 1 maç bile doğrudüzgün oynamadan Kewell'ı Gökhan Zan'ı Serdar Özkan'la kıyaslaman daha doğru olur çünkü yatanlar onlar.Pino koca sezon yatmadı bazıları gibi,Kalite açısındanda Arda'dan eksiği yok fazlası var.Serdar Özkan'la kıyaslamak futbol cahilliğidir,Oyuncuya karşı düşmanlıktır.He Fenerin yedeği Kazım'ı el üstünde tutupda Pino'ya laf söyleyenleride hayretle karşılıyorum valla helal olsun.

Arda'nın saha içi oyun bilgisi daha iyi olduğu için yeteneklerini daha çok ön plana çıkartıyor ama Arda'nında eksiği hız olarak yeterince iyi olmaması mesela geçen senelerde Uefa maçlarında Kontra atağa çıkarken birçok kez ağır kalması sebebiyle ciddi gol pozisyonlarının başlamadan bitmesine sebep olmuştur bu eksiğinide oyun bilgisiyle kapatmaya çalışıyor.Pino'nun oyunu okuması Arda'ya göre vasat düzeyde bazı atak varyasyonlarda eksikleri var bunları geliştirmeli mesela örnek vereceksek Pino bomboş adam varken kaleye vuruyor auta atıyor taraftar tepki gösteriyor işte Arda olsa pas atar veya daha zor bir pozisyonda Pino şut çekerken Arda etrafta boş adam arar bulduğu an pas atar gol attırır.Xavi,İniesta,Messi'nin oyun bilgilerini tartışmaya bile gerek yok tek bi pasla gol yapıyorlar yıllardır Aydın Yılmaz'ın patlama yapamamasının en önemli nedenide oyun bilgisi inanılmaz kötü olması alt yapıda bu yönde hiçbir çalışma yaptırılmaması ve onun yanında istikrarsız ve isteksiz olmasıda tuzu biberi ama Pino oyun bilgisini üst düzeye çıkarırsa geliştirirse emin ol Arda'yı 3'e katlar bu yetenek ve hızıyla mesela Sergen bir futbolcuya göre yavaş ve göbekli bir oyuncuydu ve pekte koşmazdı ama oyun bilgisi o kadar üst düzeydeydiki tek başına maçı alırdı işte Pino'nun elit sınıf futbolculara göre oyun bilgisinin yetersiz olması birçok kişinin saman alevi gibi parlayıp sönüyor diyerek eleştirmesine neden oluyor.Pino'nun oyun bilgisini geliştirmede baş görevli bizzat Teknik Direktördür bunuda hayli hayli Fatih Terim gibi bir tecrübe yapabilir.

Pino Yetenek,Hız,Teknik ve kalite açısından takımın en iyi oyuncusudur.Sadece şutlarını geliştirmesi gerekiyor Fener İssiar Dia'yı,Stoch'u ne kadara aldı bu oyuncular ne performans verdi ? Pino kaça alındı nasıl üstün bir performans gösterdi taki Bülent Ünder bozuntusu gelene kadar Şimdi Fenerlilerin İssiar Dia'ya Stoch'a toz kondurmadığı ortamda kendi takımımızın oyuncusu olan Juan Pablo Pino'ya İssiar Dia'yı,Stoch'u 2 ye katlayan performansına rağmen neden beğenmiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum.Adamın attığı gollere şapka çıkartılır 11 sene sonra Deplasmandaki aldığımız ilk puanda Saraçoğlundaki maçta üstün performans gösteren ve tek başına takımı götüren Pino vardı o çok sevdiğiniz gittiğine üzüldüğünüz Kewell efendi nerdeydi ? o maçta kadroda bile yok 2 sezondur paraları aldı top bile oynamadı.G.Zan 1.5 milyon euro para aldı senede 2 senedir 30 maç civarı oynadı ortada yok ve o adama sözleşme yapılıyor 3 senelik,Pino 600 bin euro'mu 700 bin euro'mu o civar para alıyor artı ciddi katkıda veriyor o parayı sonuna kadar hakediyor neyinize batıyor bu para bide Serdar Özkan'la kıyaslıyosun he Serdar Özkanda 1 milyon euro parayı aldı çekti gitti 1 maç bile doğrudüzgün oynamadan Kewell'ı Gökhan Zan'ı Serdar Özkan'la kıyaslaman daha doğru olur çünkü yatanlar onlar.Pino koca sezon yatmadı bazıları gibi,Kalite açısındanda Arda'dan eksiği yok fazlası var.Serdar Özkan'la kıyaslamak futbol cahilliğidir,Oyuncuya karşı düşmanlıktır.He Fenerin yedeği Kazım'ı el üstünde tutupda Pino'ya laf söyleyenleride hayretle karşılıyorum valla helal olsun.

Pino'yu Serdar Özkan'la kıyaslamak cahillikse Arda ile kıyaslamak kara cahilliktir.

Attığı golleri falan izledim geçen harbiden bu adamda kumaş var ya. Birçok eksiği var, çok da bencil aslında ama üzerine gidilip kazanılırsa cidden getirisi yüksek olur kulübe. Fatih Hoca bunu başarabilir diye düşünüyorum.

Bencillik nedir ki sizlerce.Şut atmak mı ? sağında solunda ustunu başını yırtan M.Sarplar,olmayan forvetler olmayan kanat oyuncuları olmayan sakatlıktan kurtulmayan Ardalar Baroslar varken kaleye sut atabilmekmidir BENCİLLİK????

Beyler bu adam bence gerçekten çok yetenekli ben size diyim. En kötü ihtimalle yedek otursa bile oyuna girince enerji veriyor adam, inşallah bu sezon çok faydalanacaz Fatih hocayla birlikte güzel şeyler yapacak gibime geliyor

herkes ne diyor bilemem ama Pino benim gözümde gerçek anlamda iyi bir oyuncu. geçtiğimiz sezonun çoğu maçında sahada mücadele eden kimse yokken Pino'nun mücadelesini görebiliyordum. benim takdirimi böyle kazandı bu adam. yeni sezon iyi işler çıkaracağına eminim. şimdiden karar vermek güç belki ama ben böyle düşünüyorum.

Takımdan gidecek o kadar çakma topçu varken, 3 yıldır kampın en iyi ismi olup hocanın gözüne giren sonra bütün sezon yatan Mustafa Sarp gibi örnekler varken, Pino'nun gitmesi... Saçmalık. Altı üstü 600.000 € alıyo. milyon €'lar alsa neyse

Önce aykut,sarp,serkan,batdal gönderilmelidir.Sonra eğerki sağ açığa bir transfer yapılırsa pino gönderilebilir.Ancak transfer yapılmaz ise pino takımdan gönderilmemeli.Koskoca sezonu Kazım ile mi götüreceğiz ?

Geri
Üst Alt