# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Sakat futbolcu istemiyorduk.Bu hamle çok iyi oldu.Verdiğin emekler için teşekkürler Pino.

Hareket vardi da sonuc yoktu Pino... Sana basarilar ama sevmistim seni

Anlamiyorum ya, takimda Aydin gibi oyuncuya bu takimda yer var...ama neden Pinoya yok...hic anlamadim.

Transfer sadece oyuncu almak değildir, Oyuncu satabilmek de bir meziyet isteyen iş. Bunu yıllardan beri beceremiyoruz elimize yüzümüze bulaştırıyoruz. Vahiymi Geldi Sn. Terim'e ? Kayseri yolunda hal mi geldi de birden gitmesini istedi? Tabiki hayır baktın istemiyor hoca konuşulur oyuncuyla ilk kampın ortalarına doğru hazırlık maçları idmanlar falan o kendini belli eder zaten, inceden pazarlamaya başlanır menejerler aracılığıyla yada nasıl oluyorsa.. Demem o ki kadro dışı bırak e sonra? Akçabat Sebat spor talip olur artık.

Stancu gibi rezalet bir adamın tutulupta Pinonun gitmesi hiç hoş olmadı.En kötü yedekte beklerdi adam.Stancunun hangı iyi özelliği görülüpte kaldı takımda onu anlamış deilim.

Çok üst düzey futbol oynayamadı bizde, orası net. Ama gerek sempatikliğiyle, gerekse Galatasaray sevgisini çeşitli yollardan dile getirmesiyle benim için özel bir futbolcu oldu. Bence takımda kalmalıydı ama yönetim kararı vermiş artık. Yolu açık olsun, hoşçakal El Mago! İnşallah bundan sonraki kariyerinde çok başarılı olursun.

gitmesi iyi oldu.. calim atmaktan baska bi numarasi yoktu, cok bencildi, takim arkadaslarini da oyundan sogutuyordu.. seneye daha basarili olacagimiz kesinlesti bu adamin gitmesiyle..

Pino gidip de Stancu kalırsa üzülürüm. Hem sağ kanata, hem sol kanata hem de forvete iyi alternatif olurdu. Yolu açık olsun.

valla helal olsun fatih terim gene aynısın hiç değişmemişin 2 sene dinlendin belki hatalarını kendi içinde özeleştirini yapmışsındır diye umutluydum ama fatih terim hep aynı terim zaten serveti,baltayı ayhan'ı takımda tutup G.Zan'la 3 sene sözleşme yapmasıyla başlayan skandal kararları Pino ile devam ediyor ve devam edeceğede benziyo en fazla yarım sezonu çıkartır son şansını berbatça kullanıyor fatih terim motivasyon gücü en iyi olan teknik adamların başında olmasına rağmen yıllardır avrupada dünya çapında bir teknik adam olamamasının nedeni 'Tam olarak profesyonel ve vizyonel olamaması sadece motivasyonla ve güvendiği evladı gibi gördüğü oyuncularla başarılı olabilceğini düşünmesi ama avrupada nesta'ya cafu'ya sadece motivasyon vermekle birşeyler yapamazsın zaten yapamadıda profesyonellik başka birşey 2 sene önceki bıraktığı enkaz milli takım sadece hadi aslanıp kaplanıp diyerek sahaya sürülen maç içinde pozisyona bile giremeyen uzun topla gol arayan skandallar goller yiyen zevk vermeyen bir takımdı şimdi böyle bir milli takım izledikten sonra ve o milli takımdaki başta defans bloğu olmak üzere çoğunluk oyuncularının bizde olduğu bir takımdan pek birşey bekleyemiyorum açıkcası beklediğim transfer hamlelerinide göremedim stoper bile alınmadı ujfalushi deyipde güldürmeyin adamı fiorentinada stoper oynayamadı sağ beke çektiler atleticoda ağır kaldı sağ beke çektiler şimdide 95 kilo 33 yaşında adamı son durak olarak türkiyeye getiriyosun hemde servet'le yanyana oynatıyosun skandal !!

gitmesi iyi oldu.. calim atmaktan baska bi numarasi yoktu, cok bencildi, takim arkadaslarini da oyundan sogutuyordu.. seneye daha basarili olacagimiz kesinlesti bu adamin gitmesiyle..

Evet ya Mustafa Sarp'ı da futboldan soğuttu ve formasını yırttırdı sağolsun !!! Çalım atmaktan başka numarası olmayan adamlar bu takımda daha orta yapmasını bilmeyen adamlar bu takımda , yer tutmasını defans yapmasını bilmeyenler bu takımdayken bir Pino battı değilmi gözümüze aldıgı 600.000 euro ücretler gözümüze çok geldi 35 yaşında defansa getirdiğin adamlar yıllık 4 milyon eurolara mal olurken bu adamın aldıgı para gözümüze çok geldi değilmi !!!!

adam 600 bin euro mu ne alıyordu.bunu fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum.geçen seneki leş adamların çoğundan iyiydi.güle güle el mago

Kiralık yollanabilir bence,3m euro verdiğin adamı bedava yollayacak halimiz yok heralde.

Geri
Üst Alt