Cevap: #20 Juan Pablo Pino
Aydın'ın yeteneği mi varmış?
bu eleman da aydinin yabanci kopyasi
yeteneklerine ihanet
Aydın'ın yeteneği mi varmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu eleman da aydinin yabanci kopyasi
yeteneklerine ihanet
Bunu duyan Fatih Terim istifa ettiPino kampa alınmadıysa Terim benim için bitmiştir. En azından bir gerekçe ileri sürseydi. Sakatlık, disiplinsizlik gibi, içimiz rahat etseydi. Anlaşıldı yine deja vu göreceğiz.
Pino kampa alınmadıysa Terim benim için bitmiştir. En azından bir gerekçe ileri sürseydi. Sakatlık, disiplinsizlik gibi, içimiz rahat etseydi. Anlaşıldı yine deja vu göreceğiz.
Doğru bir sürü yetenek yoksunu çalım atma becerisi olmayan topçu varken Pino'nun gönderilmesi kadar büyük bir tezat olamaz. Pino yetenektir beceridir bir tane sağ kanatta driplink yapıp süratle adama geçip çalım atacak hatta sol açıkta bir tane adam söyleyin Pino'nun gönderilmesini anlayışla karşılayacağım !!!
Önüne gelen Ribery olsaydı Ribery sıradan bir futbolcu olurduGiderse ikinci Ribery vakası yaşanır. Can sıkıcı İnter maçında Pino oynasaydı heyecanlı anlar izlerdik maçta. Tabi kanatta verim vermiyor, ileride oynatılmalı. O zaman çok tehlikeli oynuyor.
Önüne gelen Ribery olsaydı Ribery sıradan bir futbolcu olurdu
pino bana göre sıradan futbolcu , futbol bilgisi yok gibi bişi insan her görüğü yerden şut atar mı yaa
Pino bencede kalabilir ama Ribery ile ayrı galaksilerin oyuncuları.Pinoyu fazla abartmamak lazım.Ne çok iyi ne çok kötüRibery bizdeyken benzer cümleyi Ribery için yazmışındır Allah bilir.![]()