# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Yıllık 600 bin euroya oynuyordu. Riera 2.8 milyon euro alıyor. Yönetime de fazla suç bulamıyorum gerçi, Arda'nın kalacağı düşünülerek Pino yollandı. Arda aniden takımı yüzüstü bırakınca, alelacele biri alındı fazla araştırılmadan. İnşallah en kısa zamanda döner takıma. Kulübede müthiş bir alternatif olur.

Keske bu ilk yari bizde olsaydi Rieranin yerinde, averaj çok farkli olabilirdi, adam BAM'li orta sahada kendi kendine muhtesem goller atiyordu, simdi nasil oynardi acaba çok merak ettim, hemde Kazim ve Melo ile iyi hip hop kanka olurdular,

Hatırlarsanız Pino kanatlarda baya etkisizdi.Bana kalırsa Kazımla aralarında fazla bi fark yok..İhtiyacı olana verilmeli :) ŞL düşünüyosak daha iyi oyuncular gerek.

Hatırlarsanız Pino kanatlarda baya etkisizdi.Bana kalırsa Kazımla aralarında fazla bi fark yok..İhtiyacı olana verilmeli :) ŞL düşünüyosak daha iyi oyuncular gerek.

zaten kimse şampiyonlar ligine pinoyla gidelim demiyorki.riera ve kazımdan kat kat daha iyi perfonmans gösterirdi şuanda bu takımda olsaydı yani paralar boşa saçıldı.

Hızı, driplingi, dengesi, şutları iyi.. Kanatta başarılı olur mu, Hocası Fatih Terim olursa neden olmasın?

abi gelsin kenarda otursun, ne zarari var ki

ceyhun bile 1.1 aliyor yillik, daha ne diyeyim.

600 bin euroya oyniyordu herif

sağ kanatta patlayıcı güç olabailecek şutlarıyla bizi heyecanlandırabilecek bir oyuncuydu en son izlediğimde hala aynı mı bilmiyorum ama culio ile birlikte gönderilmesine anlam veremediğim iki isimden biri.

gelsin devre arasında , ne zararı var , takımda en az parayı alanlardan biri hem takıma katkısı da olur.

Ayrıca geçen sene , m.sarp , b.özbek gibi karaktersizlerin yanında verdiği mücadeleden sonra bence bu kadroda yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

Özledik seni be El Mago...

Getirsinler adamı devre arası.Kazım'dan kötü oynamayacağı garanti.

kanat değil de , elmanderin yanında oynayabilir maçların ilerleyen bölümlerinde, yardırır

Fatih Terim elindeki çarık çürükleri göndermek isterken siz eklemek istiyorsunuz.

[video=youtube;4IyANh-9Keg]https://www.youtube.com/watch?v=4IyANh-9Keg[/video]

izleyin.

seneye riera yerine kadroda kalır.

Kalsaydı Kazım ve Riera'nın yaptığı katkıdan fazlasını yapardı

reyiz iyi durumdaysa geri alalim degilse satariz.

arada bir pas atmayı deneseymiş keşke

Geri
Üst Alt