# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Kalsaydı Kazım ve Riera'nın yaptığı katkıdan fazlasını yapardı

haydaa

gecen sene vardi da kazimdan fazla katki yapti mi?

olen adamlari badem yapmakta ustunuze yok. baros yerinede joyu getirelim nasil olsa unuttuk ne kadar boktan bir adam oldugunu 3 sene falan oldu, yeni adam diye kakalariz var mi boyle mantik [yok]

Pas denen birşey yok bu adamda.

Bu tarz adamlar FT'nin olduğu takımlarda forma şansı bulamazlar.

FT şut çeken adamı sever. Ama FT pas yapan adamıda bir o kadar sever.

Pino heryerden şut çekmeye keserse, Sadece mantıklı yerlerde şut özelliğini kullanırsa, ilk 11 takıntısıda olmadığı için düşük maliyetiyle seneye düşünülebilir.

Ama dediğim gibi çok şut çekiyor. Hala geçen sene İBB maçının son dakikasında alakasız bir yerden 50 metreden şut çekmeye calısmasını unutamadım.

Pino'ya top geldikten sonra orta sahada olsun ceza alanında olsun o atak onda sonuçlanıyor adamda pas verme diye bişey yok, orta açacağı zaman bile şut çekiyor.

Bu tarz bir adam mevcut takım oyununu baltalar.

Pas denen birşey yok bu adamda.

Bu tarz adamlar FT'nin olduğu takımlarda forma şansı bulamazlar.

FT şut çeken adamı sever. Ama FT pas yapan adamıda bir o kadar sever.

Pino heryerden şut çekmeye keserse, Sadece mantıklı yerlerde şut özelliğini kullanırsa, ilk 11 takıntısıda olmadığı için düşük maliyetiyle seneye düşünülebilir.

Ama dediğim gibi çok şut çekiyor. Hala geçen sene İBB maçının son dakikasında alakasız bir yerden 50 metreden şut çekmeye calısmasını unutamadım.

o kadar pozisyon içinde maç 3-1 ken takımın gol dışında ilk kaleyi tutan şutunumu unutamadın yani ölemi????

mustafa sarp dingiline boşta pas atmadı diyemi pas atamıyan biri oluyor ankaragücü maçında aydına yaptığı asisti belgrad maçında ardaya attırdığı golü attırıcak başka biri var mı şu an takımda??

geçen sene ki rezil takımda sanki pas olayı vardı takım 2 pas üste üste yapmaktan acizdi o sistemde bile en yararlı olan isimdi keza

bu adamı fatih terim bu sene takımda istemediyse bunun sebebi futbolundan değil içinde başka bi iş olduğu kesin bir uyarı ikaz diyelim pinoya seneye bu takımda olucaktır zaten

Yedekte durabilir.11 adamı değil.

o kadar pozisyon içinde maç 3-1 ken takımın gol dışında ilk kaleyi tutan şutunumu unutamadın yani ölemi????

mustafa sarp dingiline boşta pas atmadı diyemi pas atamıyan biri oluyor ankaragücü maçında aydına yaptığı asisti belgrad maçında ardaya attırdığı golü attırıcak başka biri var mı şu an takımda??

geçen sene ki rezil takımda sanki pas olayı vardı takım 2 pas üste üste yapmaktan acizdi o sistemde bile en yararlı olan isimdi keza

bu adamı fatih terim bu sene takımda istemediyse bunun sebebi futbolundan değil içinde başka bi iş olduğu kesin bir uyarı ikaz diyelim pinoya seneye bu takımda olucaktır zaten

Ben kaleyi bulmayan şutunu kast ettim zaten ayağı kaydı vurmaya çalışırken bu 1

2.cisi geçen seneki oyuna göre değil, yukarıda arkadaşın koydugu videoya göre pas'sız oynuyor dedim.

Benim söylemek istediğim şey müsait durumdaki adama pas atmakdan daha çok şutu düşünürse FT'de onu düşünmez.

Biz kötü oyuncu demiyoruz. Kadroda olması lazım diyoruz. Ama bazı şeyleri mental olarak kafada düzelterek.

pino mu kaldi ya uzak dursun katar da felan takilsin iste

pino takım oyuncusu yapılabilirse cok iyi adam olur gecen sene ölü takımda iyi iş yapmıştı

geçen sene pas atıcak adam yoktu tek başına bişeyler yapmaya çalıştı.

İF oynayacaksa gelsin.. Geçen yıl forvet oynadığı maçlarda güzel oynadı.

hala çok bencil pas atmıyor diyenler var çok gülüyorum cidden geçen seneki rezil oyunumuzu unutanlar var demekki

Cok kivrak,kolay calim atiyor ama bu adamin aklina Hagi girdi.

Hagi'nin sayesinde kaleyi orta sahadan bile görse sut atiyor.

doğru bama olağanüstü paslar atıp gol kralı yapmalıydı onları :o

Hagi'nin oynattigi sistemde ilerde tek basina kaliyordu,Hagi sut atmasini istiyordu oda yapiyordu.

Aliskanlik oldu galiba:D

elmanderle iş yapar bence baros tan daha iyi iş yapar

Geri getirin su adamida millet oyuncu gorsun bu kadro ile pino ronaldo etkisi yapar bizde.

[video=youtube;56Pi7vjwJd0]https://www.youtube.com/watch?v=56Pi7vjwJd0&feature=related[/video]

Sezon sonuna kadar mı kiralıktı bu adam?

Bu adam Kazim'dan daha iyi

[video=youtube;Im0HebgJqNY]https://www.youtube.com/watch?v=Im0HebgJqNY&feature=youtu.be&a[/video]

Pino reis :tiphat:

Geri
Üst Alt