# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Dribling cok iyi, oyun zekası iyi, takım oyunu ve calısma oranı zayıf, son vurus vasat, gol koklama iyi, gole donukluk acısından bir Kewell olmasa da keita ve gio'dan cok daha golcu biri, hız vasat, hızlanma iyi. Hava hakimiyeti yok. genc, sakat degil, bonservisi makul sanırım, yıllık ucret makul (1-1.2m euro falandır)

Peki Keita kimdi bize gelmeden önce?

Barcelona'nın mı futbolcusuydu.

Keita'yı kaç kere seyrettiniz? O. Lyon'da müzmin yedek durumundaydı. Oynadığı maçların hepsi sonradan oyuna dahil olarak sayılır.

Burda Keita süper diyen kişilerin %90'ı, Youtube'den gördü ve tanıdı. Ve herkes Keita'yı C. Ronaldo sandığı için sanki asrın futbolcusunu kaçırmışız gibi davranıp "Pino'dan iyi. Gio'dan iyi, kimse Keita'dan iyi olamaz" gibi laflar ediyorsunuz.

Pino ile Keita arasında fark yok sayılır. Ben Gio'nun gelmesini tercih ederim. İkisinden de iyi futbolcu. Mentali yeter.

Çok kaliteli bir adam değil. Ben beklentilerimizin altında 2 transfer yaptık diyorum. Annan, Kalström, Gyan derken gelen adamlar 2.sınıf adamalar bence.

vay anasını monaco da geçen sezon 17 maç oynayıp 1 gol atmış yedeklerini aldık,hadi halaya göbek atalım,şuraya bak sağ kanat alternatiflerimiz serdar özkan,pino,bide zorlasan elano,3 ünü topla 1 kanat adamı etmez,sonrada eminim sezon içinde rijkaard napsın elinde kanat adamımı var olcak,belli işte bunlardan cacık olmayacağı,yönetim kendi ipini çekiyor.

Gecen sezon sakatliklar gecirmis.

Juan Pablo Pino... Yillardir yildiz olacak diye lanse edilen ama hic bir zaman o performansi gösterememis bir futbolcu. Monacoda defalarca izledim, gecen sene gündeme gelince de daha iyisi alinabilir, alinmasin dedim, ama bu gün anlastigimiz söyleniyor. Eger 6+2+2 olayi olmasaydi pek sevinemeyecektim ama bu durumda, bu kadar düsük bir bonservise sahip, yetenekli bir futbolcunun alinmasi gayet güzel.

Tek sorun var Keita'nin yerini doldurabilirmi? Hayir.

vay anasını monaco da geçen sezon 17 maç oynayıp 1 gol atmış yedeklerini aldık,hadi halaya göbek atalım,şuraya bak sağ kanat alternatiflerimiz serdar özkan,pino,bide zorlasan elano,3 ünü topla 1 kanat adamı etmez,sonrada eminim sezon içinde rijkaard napsın elinde kanat adamımı var olcak,belli işte bunlardan cacık olmayacağı,yönetim kendi ipini çekiyor.

katılıyorum.

Dribling cok iyi, oyun zekası iyi, takım oyunu ve calısma oranı zayıf, son vurus vasat, gol koklama iyi, gole donukluk acısından bir Kewell olmasa da keita ve gio'dan cok daha golcu biri, hız vasat, hızlanma iyi. Hava hakimiyeti yok. genc, sakat degil, bonservisi makul sanırım, yıllık ucret makul (1-1.2m euro falandır)

allah allah bol keseden sallamak bu olsa gerek.

2009-2010 :17 maç 1 gol

2008-2009:23 maç 6 gol

2007-2008:21 maç 1 gol

2006-2007:8 maç 0 gol

çok feci golcüymüş be.

Çok kaliteli bir adam değil. Ben beklentilerimizin altında 2 transfer yaptık diyorum. Annan, Kalström, Gyan derken gelen adamlar 2.sınıf adamalar bence.

Gyan 3., Annan 5. sınıf futbolcu benim gözümde. O yüzden Cana ve Pino transferleri beni tatmin etti.

Monaconun bizden Aydın Yılmaz ı alması gibi birşey bu. Yapması gereken patlamayı yapamamış ve bundan sonrada yapması zor olan bir oyuncu. Aydın Yılmaz bizde neyse Pino da Monaco da o'dur. Seneye kanatlarda büyük sıkıntı çekecez.

Kewell kalırsa Pino transferi anlam kazanır. Pino - Kewell, değişmeli olarak oynarlar.

"Annan, Annan" diye yanıp tutuşanlar geçen sezonki Sunderland maçlarını bir açıp izlesinler bakalım.

cana annan a 100 basar o ayrı da,keita yı gönderip pino yu almak yüzsüzlüktür,bir yeri yaparken bir yeri bozuyosun.pino,serdar bide aydın ı da geri alalım oldu olcak 3 ü oynar,hayır 3 ü beraber oynar yani toplasan 1 adam ediyo çünkü.

edit:elano sağ tarafta oynar fantezisinede girmesin kimse,onunda oynayamayacağı çok belli.

cana annan a 100 basar o ayrı da,keita yı gönderip pino yu almak yüzsüzlüktür,bir yeri yaparken bir yeri bozuyosun.pino,serdar bide aydın ı da geri alalım oldu olcak 3 ü oynar,hayır 3 ü beraber oynar yani toplasan 1 adam ediyo çünkü.

edit:elano sağ tarafta oynar fantezisinede girmesin kimse,onunda oynayamayacağı çok belli.

Elano'nun asıl yeri sağ taraftır.Hiç Brezilya maçı izlemedinizmi arkadaş, izlediyseniz nasıl izlediniz çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt