# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

:) Sen saçmalamalarına devam et.Benim düşüncelerim ile dalga geçilip geçilmemesi veya birilerinin konuşmalarıma gülmesi açıkçası çokta fifi.Anladın sen onu.Sen düşüncelerini başkasına göre yönlendirebilirsin ama ben düşündüklerimi yazarım.Hoş tam anlamıyla yazamıyorum burada ama yapacak birşey yok.Forumdan uzaklaştırılmama değecek bir insan değilsin.

Kusura bakma kardeş ama bana "1-maicon 2-alves 3-sabri" dersen buna burdaki herkes güler. Hayır gidip desen işte koşuyo,mücadele ediyor falan bir noktaya kadar anlarım. Sen direk böyle bir sıralama ile konuya başlarsan,olmaz. Bi de şu "fifi" nedir yahu?

Kusura bakma kardeş ama bana "1-maicon 2-alves 3-sabri" dersen buna burdaki herkes güler. Hayır gidip desen işte koşuyo,mücadele ediyor falan bir noktaya kadar anlarım. Sen direk böyle bir sıralama ile konuya başlarsan,olmaz. Bi de şu "fifi" nedir yahu?

Kardeş zorla kaşınıyorsun işte ben ne yapabilirim.Fifi dediğin şeyden sende olsa anlardın ne olduğunu.Forum ahlakı içerisinde kullanmaya çalıştım anlayacağın.

arkadaşlar bu pino kronik sakat filan değil dimi, adamın önemli başka sakatlığı varmıydı acaba, bize gelince sakatlığa meyilli ise kesin sakatlanır allah korusun...

ayrıca gereksiz yere tartışıyorsunuz konuyu değiştirelim... :)

bu transfer olursa alternatif olacak galiba. yani yedek olarak olacak galiba.

Yabancı hakkımızı öyle kullanma lüksümüz oldugunu sanmıyorum . Elinde serdar özkan , aydın yılmaz , emre colak , berkin arslan gibi gencler gibi dururken . Ne olucagı belli olmucak bir oyuncuya vakit harcayamayız . Ayrıca sezon grafiklerine baktın mı da hicte cıkıs yapıcak bir görüntüsü yok tam tersine monaco gibi fransa liginde sıradan bir takımda bile kendine dogru düzgün yer bulamıyor . Hücum oyuncusu olmasına ragmende hic bir skorer yönde katkısı yok ne asist ne de gol olarak . Bu transfer 2. Carrusca olur ...

forumda bu adamı çok kötülenmiş gerçekten ilginç..

1-) daha 22 yaşında bi futbolcu,

2-) hızlı olmadığını kimse söyleyemez..

3-) bence topu ayağında tutamadığınıda kimse söyleyemz..

4-) bi kaç videosunu izledim bi kaç maçtan, güçsüz olduğnuda kimse söyleyemez..

Kronik sakat? kewell dan fazla olamaz.. bencil? futbol olgunluğuyla ilgili olduğunu düşünüyorum öyleyse bile gelişir.. gece hayatı? Türk futbolculardan fazla olamaz(tabiki hepsi için söylemiyorum)..

ARTILARI

1-) 5 video izlediysem 5indede farklı posizyonda oynuyodu(sağ açık, sol açık, sağ iç, sol iç)

2-) Özgüven ful..

3-) Genç, diri, kuvvetli,

As kadroya girebileceğini, giremezse çok ii bi yedek olabileceğini düşünüyorum.. ii transfler

Ben bu adamı 1 maçını izledimiş 1 kaçda özet bana iyi bir oyuncu olarak gelmişti ama bilemiyorum.

monaco taraftarlari kendi yonetimlerine ates puskuruyorlar,

pino gib adami nasil satarsiniz diye, lacombe ile olmadi,

antrenör costa varken çok verimliydi gibi yorumlari var,

takimin en teknik oyuncu diyorlar

forumda sorunmu var

bu adam geçen sene keita alınmadan öncede gündeme gelmişti ama ozaman birçok kişi iyi bi sezn geçirdi bize yedirmezler tarzı yorumlar yapıyordu şimdi ne değiştiyse herkes adamı kötülüyor.

Geri
Üst Alt