# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Pino gayet iyi ve yapılabilecek en akıllıca transfer hem ekonomik hemde yetenek bakımından ama işte herkesi düşündüren aynı soru ya yine sakatlanırsa ki;daha 2 gün önce koredeki hazırlık maçında yine sakatlanmış:confused:

Hadi ya sakatlandığı doğru mu :confused:

Konuyla alakası yok ama sağ açığa koyacaksın Wijnaldum'u...

Herif 18 yaşından beri Feyenoord'ta ilk on birde oynuyor...

Pino geçen sezon pek forma giyememiş zaten

Benim gördüğüm kadarıyla Incheon maçında 23. dakikada oyundan çıkmış Pino.

"Adnan Sezgin'le Transfer Cilesi"ne hosgeldiniz !

6+2+2'de 2-2.5m euro bonservisle alınacak topçudur hatta bana kalsa vatandaşı Wason Renteria'yı da alırdım, Allah aşkına Çağlar'ın bile 2m euro ettiği bir donemde...

Gereksiz biri olur.Ancak bedavaysa alınabilecek bir isim son senede fazla forma şansı bulamadı.Serdar özkanla eşdeğer bir oyuncu.

Bu adami izleyip yorum yapanlara madalya verilecektir.

Bu adami izleyip yorum yapanlara madalya verilecektir.

Zaten oynadığıda yok. :D

Ama videolardan izlediğim kadarıyla fiziği biraz zayıf ama sorun olmaz bu pek çünkü hızlı.Bilekleri fena değil.Yani 1 maçı alır diğerinde sahada olmaz bir hava sezdim serdar özkana benziyor stili felan.Sağda banko olması çok zor.

monaco da 4 senedir patlama yapamamış ayrıca istatistikleri berbat bi futbolcu,monaco ümidi kesti,birilerine kakalayalım diye bakıyolar,o biz olmayız inşallah,sağ kanadımıza bakın evet serdar-aydın-pino-elano!! 4 ünü toplasan 1 kanat adamı eder mi? hayır,bu adam bizim transfer listemizde başlardaysa yazıklar olsun derim,inşallah yemdir ben g.t olmaya razıyım.

monaco da 4 senedir patlama yapamamış ayrıca istatistikleri berbat bi futbolcu,monaco ümidi kesti,birilerine kakalayalım diye bakıyolar,o biz olmayız inşallah,sağ kanadımıza bakın evet serdar-aydın-pino-elano!! 4 ünü toplasan 1 kanat adamı eder mi? hayır,bu adam bizim transfer listemizde başlardaysa yazıklar olsun derim,inşallah yemdir ben g.t olmaya razıyım.

Pino zaten genç, yetenekli ve ucuz oldugu için +2'ye alınıyor. Zaten solda daha iyi.

Pino zaten genç, yetenekli ve ucuz oldugu için +2'ye alınıyor. Zaten solda daha iyi.

Ama ilk 11 için alınacağı(Scoutgs) söyleniyor.Yani bundan daha büyük bir ismin geleceğini düşünüyorsan bunu destekleyen bir haber olmalı

Pino'nun Monaco'da net yıllık kazancı 500-600bin euro falandır. Bonservisi 2.5m euro civarı. Bu adam neslinin en iyi oyuncularından biri, 87 dogumlu, ileride satısı var yani. Eger yuksek bir maas vermek hatasına dusmezsek, bu adamdan zarar etme olasılıgımız oldukca dusuk. Carrusca'yla Pino'yu karsılastırmamak laızm. Carrusca'nın Avrupa piyasası yoktur. Cadiz istemişti sadece. Pino her bakımdan ustundur.

Yatırım amaçlı alınmalı.

Monaco sanırım kuculuyor. Nene'yi sadece 5m euro gibi bir fiyata iç piyasadaki rakiplerinden birine satıyor, PSG'ye. Bu yuzden td'nin anlaşamadıgı Pino'yu satmaları dogal.

İlk 11 ve sag acık için alınıyorsa buyuk risk tabi.

4 senedir bişey yapamadığı için satıyolar,bizim aydın ı beklediğimiz gibi onlarda bekledi heralde baktılar iş yok şutlayalım belki birilerine kakalarız demişlerdir.

Pino'nun Carrusca'dan uyum açısından bende farklı olacağını düşünüyorum. Sonuçta Carrusca avrupa tecrübesi olmadan direk Güney amerika'dan geldi. Fakat istatistiklere göre Pino'nun oynadığı maç sayısı son yıllarda bayağı az. Geçen yıl 14 lig maçına çıkmış. Son 3 sezonda ise 57 lig maçına çıkmış. Keşke daha sağlam ve daha sağlıklı futbolculara yönelseydik. ve umarım bağlayıcı ve uzun yıllara dayanan sözleşmede yapmayız. Çünkü Pinto olsun, Carrusca olsun göndermekte bayağı zorluk çektik zamanında. Hatta Carrusca'yı hala birilerine kiralıyoruz.

Durum ne şimdi kesin geliyor mu bu adam ?

Geri
Üst Alt