# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

HTSPOR.COM / İnanç ERGÜLEN

Günlerdir 'ha geldi, ha gelecek' diye beklenen ancak transferi bir türlü resmiyet kazanamayan Monaco'nun Kolombiyalı yıldızı Pino'nun transferi nihayet tamamlandı. Daha önce Kolombiyalı yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı takımda önceki gün bu transferi bitirmek için Fransa'ya giden Adnan Sezgin, Fransız kulübüyle her konuda el sıkıştı. Hollanda kampından ani şekilde ayrılarak Fransa'nın yolunu tutan tecrübeli yöneticinin uzun uğraşlar sonunda Monaco kulübü yetkilileriyle mutabakata vardığı ve Pino'yu Sarı-Kırmızı renklere bağladığı ifade edildi.

'Sihirbaz' lakaplı yıldız oyuncuya yıllık 2 milyon 6 yüz bin Euro para verileceği bildirilirken, Kolombiyalı yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Her iki kanatta da forma giyebilen ve üstün tekniğinin yanı sıra süratiyle de parmak ısırtan Kolombiyalı yıldızın, transferin resmen açıklanmasıyla birlikte Hollanda kampında takıma katılacağı öğrenildi. Öte yandan Adnan Sezgin'in Pino transferinden sonra bazı forvet oyuncularıyla da temaslarda bulunacağı belirtildi.

canaya yillik 2 million veren Galatasaray Pinoya 2,6 millionmu verecekmis?...geciniz efendim

Başkasnını tavuğu uzaktan bize kaz geliyor.Bayılıyoruz kendi oyuncularımızı yermeye.Arkadaş ben sana zorla beğen demiyorum ama en azından sığ bir şekilde eleştirme.Quaresma bir tarafta bir tarafta Pino nev demek yahu?Üç kuruşluk top oynamışmı Quaresma.Tabi ismi var, karizma da biraz.Hem trivela yapıyor.Emin olun bize gelse ona da b.k atardınız.Kaç maç yapmış son yıllarında, istikrarsız vesaire diye.

2.6milyon yalandır ya

haberturk haberi zaten

ayrıca aklı başında insanpinoya o parayı vermez zaten

Tamam yahu yakışmıyor. Ben de zaten 4 yıldır izliyor olmamdan dolayı değil Galatasaray'a geldiği için iyi diyorum. Mourinho da Galatasaray'a gelecek diye zamanında Pino için büyük yıldız olacak demiş değil mi neyse ya. Sen git Ronaldinho beklemeye devam et. Sakın da Pino iyi oynadığı zaman vay be ne adammış deme. Herşey isim transferidir değil mi sizin için. İyi beklemeye devam edin.
ben ronaldino yu falan istemiyorum bu Pino denen adam kaç maç oynamış ne kadar asist yapmış ne kadar gol atmış bi bak.Monaco da oynamıyan bi adamın bizde ne işi var.bu da sakat bi adam zaten

Yok arkadaş bu Türkiye Ligi hiç ilerlemez bu taraftar mantığı olduğu sürece.

Hem derler genç oyuncu alınsın , alındığındada neden bunu aldın isim olan oyuncu almadın derler. Size gidip aslında Morientes , Raul , Cannavaro , Maldini'yi felan almak gerek siz bunlara laiksiniz çünkü.

Yemin ederim şu Türkiye Ligini Katar ligine çevirenler bu taraftar topluluklarıdır.Yöneticiler değil.

Büyüktakımlarda oynadı ya adam süperstar :o

Adı var ya orada başlıyor herşey. Hani adamı tanımıyorlar tanımadıkları için de Pino suçlu :D Tanımadan yok dandik dandik oyuncu alıyoruz diyebilmek de nasıl bir duygudur çok merak ediyorum. Hiç fikri olmayan adam bile demediğini bırakmıyor :)

cok deil bakalım 3-4 ay sonra helal olsun cok iyi yapmışlar dicekmısın yonetime.. bu adam bizde parlarsa müthiş yatırım olur keita'nın gideri en fzla 10 ederdi yasından dolayı!..

inşallah yanıltır.seve seve derim merak etme ;)

ben ronaldino yu falan istemiyorum bu Pino denen adam kaç maç oynamış ne kadar asist yapmış ne kadar gol atmış bi bak.Monaco da oynamıyan bi adamın bizde ne işi var.bu da sakat bi adam zaten

Size sadece şunu soracağım öncelikle Pino'yu ne kadar tanıyorsunuz ? Sakat olduğunu nereden biliyorsunuz ? Quaresma kaç gol atmış kaç asist yapmış Avrupa'da ? Bunların cevabını verin ben de size cevap vereceğim.

Yok arkadaş bu Türkiye Ligi hiç ilerlemez bu taraftar mantığı olduğu sürece.

Hem derler genç oyuncu alınsın , alındığındada neden bunu aldın isim olan oyuncu almadın derler. Size gidip aslında Morientes , Raul , Cannavaro , Maldini'yi felan almak gerek siz bunlara laiksiniz çünkü.

Yemin ederim şu Türkiye Ligini Katar ligine çevirenler bu taraftar topluluklarıdır.Yöneticiler değil.
sen o Cannavaro denen adamı bi bizim defansa koy bu yaşına reğmen görürsün o zaman böyle konuşmayı

Size sadece şunu soracağım öncelikle Pino'yu ne kadar tanıyorsunuz ? Sakat olduğunu nereden biliyorsunuz ? Quaresma kaç gol atmış kaç asist yapmış Avrupa'da ? Bunların cevabını verin ben de size cevap vereceğim.
er yerde söylüyor sakatlık geçirdiği oynayamdığı her yerde yazıyor

ayriyetten quaresma nın kumaşı iyi adamın iyi yetenekli bunu da kanıtladı bize porto da falan yaptıklarıyla ama interde falan başarılı olamadı o ayrı ama adamın bunları yapacak bi kapasitesi var.Hepimiz nasıl Baros ve Kewell gelince çok sevindik takımlarında oynayamamalarına rağmen ama Baros ve Kewell ın iyi bir kumaşı vardı yapabilecek kapasite vardı ama pino denen adamda böyle birşey yok haksızmıyım

sen o Cannavaro denen adamı bi bizim defansa koy bu yaşına reğmen görürsün o zaman böyle konuşmayı

Sorunda orada zaten , adama gidip vericeksin 3.5 M € gidip takımına vereceksin yaklaşık okadar para . Sonra adam 1 sene oynuyacak futbolu bırakıcak eee sonra ? Verdiğin 7 M € nereye gitti ? Aldın ama satamadın adamı nerede bu şirket yönetimi hep al hep al nereye kadar ? Katar mıyız biz ?

Pino'da kapasite olmadığını nerden gördünz arkadaş?İzledin mi adamı hayatında hiç adamı hayır? E nerden anlıyorsun kapasitesiz olduğunu.Çok ilginç çok.Herkes teknik direktör herkes scout bu ülkede.

quaresmayada sallamanın bir mantığı yok şimdi :)

Quaresma'ya sallamıyorum söylemeye çalıştığım adamın Avrupa'da başarısı yok ha yetenekli mi bence Ronaldo'dan bile yeteneklidir ki zaten Ronaldo'nun zamanındaki hocasıdır. Anlatmaya çalıştığım bu.

ayriyetten quaresma nın kumaşı iyi adamın iyi yetenekli bunu da kanıtladı bize porto da falan yaptıklarıyla ama interde falan başarılı olamadı o ayrı ama adamın bunları yapacak bi kapasitesi var.Hepimiz nasıl Baros ve Kewell gelince çok sevindik takımlarında oynayamamalarına rağmen ama Baros ve Kewell ın iyi bir kumaşı vardı yapabilecek kapasite vardı ama pino denen adamda böyle birşey yok haksızmıyım

Kewell geldiğinde de sakat adamı aldık bu adam ölmedi mi şeklinde çok yorum duydum. Pino kendi ülkesinde oynayamadı çünkü sağlam bir lig yok bu yüzden 19 yaşında Fransa'ya gitti. Sonra bir yıl kiralandı ve geri döndü. Bir sakatlığı da oldu ancak düzenli olarak oynayamamasının en büyük sebebi hocasının genç oyunculara önem vermemesidir. Mourinho bir karşılaşmadan sonra bu adamı çok büyük bir yıldız olacak yeter ki mental olarak adapte olsun şeklinde bir açıklama yapmıştır. En büyük özellikleri dikine oynayabilmesidir ve ters bir oyuncudur çok da hızlıdır. Öyle beklemez alır direk dikine oynar yavaşlatmaz oyunu yeter ki şans verilsin gereken bu. Daha geçen yıl 8-9 milyon euro isteniyordu bu adam için bu sene 2.5 milyon euroya almışız bana göre çok iyi transferdir.

müzmin sakat olduğu için iyileşiyor ama en ufak bişeyde tekrar sakatlanıyor Kewell gibi.en iyi örnek Kewell işte

Müzmin sakat olduğunu nereden biliyorsun yahu elinde sakatlık raporları mı var? Yöneticiler transfer ediyorlar hiç mi bakmıyorlar da gidip bonservis veriyorlar bu adama. O sakatlıktan sonra ciddi bir sakatlığı yok Pino'nun bilip bilmeden konuşmayalım.

Quaresma'ya sallamıyorum söylemeye çalıştığım adamın Avrupa'da başarısı yok ha yetenekli mi bence Ronaldo'dan bile yeteneklidir ki zaten Ronaldo'nun zamanındaki hocasıdır. Anlatmaya çalıştığım bu.

Kewell geldiğinde de sakat adamı aldık bu adam ölmedi mi şeklinde çok yorum duydum. Pino kendi ülkesinde oynayamadı çünkü sağlam bir lig yok bu yüzden 19 yaşında Fransa'ya gitti. Sonra bir yıl kiralandı ve geri döndü. Bir sakatlığı da oldu ancak düzenli olarak oynayamamasının en büyük sebebi hocasının genç oyunculara önem vermemesidir. Mourinho bir karşılaşmadan sonra bu adamı çok büyük bir yıldız olacak yeter ki mental olarak adapte olsun şeklinde bir açıklama yapmıştır. En büyük özellikleri dikine oynayabilmesidir ve ters bir oyuncudur çok da hızlıdır. Öyle beklemez alır direk dikine oynar yavaşlatmaz oyunu yeter ki şans verilsin gereken bu. Daha geçen yıl 8-9 milyon euro isteniyordu bu adam için bu sene 2.5 milyon euroya almışız bana göre çok iyi transferdir.

aynı habere göre 2.5 milyon euro da kendisine veriyoruz "yıllık"

Geri
Üst Alt