Juande Ramos (Sinerji Başlığı)

ha gayret yarın bilimum dandik haber sitesine düşer..

Ordan oraya sürüklenmiş denilen adam 4 senedir Dnipro'da öttürüyor.Bu adamdan daha iyi bi seçenek yok varsa ortaya koysun itiraz edenler.

Villas Boas Zenith'dydi en son.Porto'dan ayrıldıgından beri serbest düşüşte bu adam bence burda da iş yapmaz, Ramos gelsin gözümüz makina gibi hucum futbolu izlesin.

Bu adam Dniproyu bir anda ucurdu. İyi takımlardada çalıştı. Ama Ugruna Sinerji başlıgı açılacak Hocamı orası tartısılır.

Advocaat, Adriaanse, Löw, Schuster, Klinsmann geleceğine Ramos gelsin abi.

Bu adam Dniproyu bir anda ucurdu. İyi takımlardada çalıştı. Ama Ugruna Sinerji başlıgı açılacak Hocamı orası tartısılır.

dnipro'yu nereye uçurdu ben onu anlayamadım... dnipro benim bildiğim ukrayna liginde her sene 4cü olan uefa kupasında son iki sene de gruplara kalan bir takım... evvelki sene psv ve napoli'nin olduğu gruptan birinci çıktılar o kadar... iyi hoca olabilir, bizde başarılı olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama öyle dnipro'yu uçurmuş filan da değil yani :)

dnipro'yu nereye uçurdu ben onu anlayamadım... dnipro benim bildiğim ukrayna liginde her sene 4cü olan uefa kupasında son iki sene de gruplara kalan bir takım... evvelki sene psv ve napoli'nin olduğu gruptan birinci çıktılar o kadar... iyi hoca olabilir, bizde başarılı olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama öyle dnipro'yu uçurmuş filan da değil yani :)

bu sene 2.oldu shaktarla yarıstı yarısabildigi kadar. Ramos yokken kimse adını bilmiyordu o takımın.

Evet beyler alternatifler bolken burun kıvırıyordunuz.

Şimdi elimizde Hikmetler Denizliler Spalettiler Dickler kaldı.

Şimdi ne diyorsunuz bakalım Juande Ramos'a?

200px-Juande.jpg

ÇARE RAMOS! Bu adam için yönetime baskı yapmalıyız Yoksa Moyes gelicek:(

Geri
Üst Alt