Juande Ramos: "Türkiye benim için iyi bir seçenek"

Melih Akan

Berlin Panteri
juande_ramos.jpg

Galatasaray’ın gündemindeki teknik direktör adaylarından ünlü İspanyol teknik adam Juande Ramos, “Türkiye benim için iyi bir seçenek” dedi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Bunun yerine Tomas Tuchel 'i tercih ederim bu adam Türkiye 'ye adapte olamaz böyle antrenörler tutmuyor.

Paltosu çok demode kalmış o yüzden taraftar beğenmeyecektir.

Kop gel günahlarından Ramos ,Tuchel muchel ne idugu belirsiz çaylakları cebinden çıkarır bu adam.

Bunu alalım sonra luce'ye litafe yaparız.

Bence luce hata yaptı , artık Ukrayna'da futbol hayal..

alır paramı yatarım diyorsa kendi bilir , zaten bize bir faydası olmazdı.

İspanyol olmasa isterdim

Hesap Makinesi

Bence bizim için en iyi seçeneklerden biri gibi duruyor gelmesini isterim

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı geçen adaylar içinde hazmedilmesi en kolay isimlerden biri. Kesinlikle üzerinde durulmalı. İspanyol olmasından ötürü bende ön yargılıyım ama Dnipro'da yaptıklarıyla klasını ispatladı.

ingiltere ve rusya'da kıçına tekmeyi yemiş dönmüş adam 60 yaşında leş oğlu leş bize hırslı hem kendini hem G.Saray'ı avrupada yükseltecek adam lazım thomas tuchel mesala

Dnipro gibi dandik takımı adam 2.yaptı.Daha ne yapsın

Ben şahsen gelmesini isterim

bu ne arkadaş aynı anda kaç adamla konuşuyoruz. Ramos böyle açıklama yapmış. klinsman Galatasaray beni heyecanlandırdı demiş. tuchel var. Daha kim bilir kimler vardır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini v.2 olur, ne farki varsa..

ingiltere ve rusya'da kıçına tekmeyi yemiş dönmüş adam 60 yaşında leş oğlu leş bize hırslı hem kendini hem G.Saray'ı avrupada yükseltecek adam lazım thomas tuchel mesala

Tuchel'in Avrupa kupalarında oynadıgı maçtan(0) daha fazla Avrupa'da kupası(2) var bu adamın.Tuchel Ramos'un ayakkabılarını temizler söz konusu kariyer,teknik adamlıksa.

Tuchel'in Avrupa kupalarında oynadıgı maçtan(0) daha fazla Avrupa'da kupası(2) var bu adamın.Tuchel Ramos'un ayakkabılarını temizler söz konusu kariyer,teknik adamlıksa.

juan de ramos geçmişi ile yaşayan bir adam bize yaramaz. ona bakarsan hector cuper gelsin adam valencia'ya cl de 2 kere final oynattı.bize genç ve hırslı adam lazım.

Geri
Üst Alt