Juande Ramos: "Türkiye benim için iyi bir seçenek"

juan de ramos geçmişi ile yaşayan bir adam bize yaramaz. ona bakarsan hector cuper gelsin adam valencia'ya cl de 2 kere final oynattı.bize genç ve hırslı adam lazım.

Geçmiş filan değil adam geçen sene Kiev,Metalist gibi takımlara fark atarak Shaktarla son ana kadar şampiyonlugu kovaladı.2 maçta da dağıttı Luce'li Shaktarı.Napolı,Psv gibi takımların oldugu grubunda 15 puan topladı ,tüm Avrupa basını Avrupanın en iyi futbol oynayan takımlarından biri olarak gördü adı sanı duyulmamış Dnipro'yu bu adam geldikten sonra he sonuca ulaşamadılar kupayı alamadılar Uefa'da o ayrı ama bu adamla favorilerden biri oldu Dnipro.Bu adam gelmeden Dnipro diye bı takım duymamıstım ben sahsen.

Frank Rijkaard ve Johan Neeskens ikilisini tekrar getirip ellerine bu kadroyu teslim edeceksin.. Bu seneden vaz gecip gelecek sezon ucacaksin... Adamlar bas bas bagiriyrodu o zamanlar kalite eksik diye, hatta bi macta Servet oyle bi pas vermistiki adamlar boyle bir birine bakiyordu acayip bi goruntu idi :D

Frank Rijkaard ve Johan Neeskens ikilisini tekrar getirip ellerine bu kadroyu teslim edeceksin.. Bu seneden vaz gecip gelecek sezon ucacaksin... Adamlar bas bas bagiriyrodu o zamanlar kalite eksik diye, hatta bi macta Servet oyle bi pas vermistiki adamlar boyle bir birine bakiyordu acayip bi goruntu idi :D

Hah tam tüy dikelim üzerine diyorsun :D

Ahh ahh o kadar dedik bu adami uyuz futbola kaldik.Hizli,tempolu,hucum futbolu nedir unuttuk..

Aman aman ispanyol uzak olsun olacaksa Luce olmayacaksa Alman...

Yönetimin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.

Bırakalım bu işleri, tazminat ödemeye bıktık, al yerliyi baktın tutmadı, istediğin zaman kes biletini, Prandelli'yi yollayana kadar 2 ay geçti.

Bu adamı isterim Dnipro da iyi işler yaptı.

Ukrayna futbolunun bizimkinden çok büyük bir farkı yok. Yani Türkiye ligine yabancılık çekmez.

Ama geleceğini sanmam.

Çünkü asıl yönetime bırakırlar büyük ihtimal onların elini kolunu bağlamak istemezler.

Geçici mayısa kadar sadece bir türk getirebilirler

Geri
Üst Alt