# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

Bu adam sevilla da gol-asist istatistiklerini çoştururken 2. forvet olarak mı oynuyordu yoksa daha bir orta saha mıydı?

Bir transfer sezonunda yaklaşık 100-150 tane adam söylüyor. 2-3 tanesi tutunca da tutturduk diyorlar. Yok efendim Toto günler öncesinden yazmıştı. Baptista da tutmayacaklar arasında.

Şu Baptista profesyonel futbolcu olduğu günden beri bizim takıma bi türlü gelemedi :D

Keşke bir farklılık olsa da gelse ama on numara adam valla. Komple bir oyuncu güçlü, teknik, iyi şut atıyor mental olarak çok iyi biraz ağır sadece.. Her yerde de oynar.. Keşke..

abi var ya bu adamın her sene türkiye de oynamadığı takım kalmadı...ahh zotomaç ah heralde en sonunda parasını kendi cebinden verip getirecek bu adamı türkiye ye:)

)))

Hakaret gibi anasını satim ya.Bu ligde nice yabancılar hiç oynamadığı-katkı yapmadığı halde 2,5 milyondan aşağı oynamıyorlar.Simplicio gibi bir oyuncu 1,8 milyona anlaşıyor.Nasıl bir iş çözmüş değilim.

Hakaret gibi anasını satim ya.Bu ligde nice yabancılar hiç oynamadığı-katkı yapmadığı halde 2,5 milyondan aşağı oynamıyorlar.Simplicio gibi bir oyuncu 1,8 milyona anlaşıyor.Nasıl bir iş çözmüş değilim.

hemde tam aradigimiz bir oyuncuydu yani bu tarz oyunculari gidip nasil ikna edemezler anlamiyorum vermisler 1.8 sen grellayi ikna etmeye calisiyorsun ver bu adama 2.5 gelsin oynasin sende. hayret birsey ya bunu gi bircok ornek var su an elinde bonervisi olan oyuncu

Elano'nun golu,

Ama Julio Baptista'nin asistine dikkat. Alalim su adam'i yahu, bize iyi gider.

En fazla 7'e kaparaz Tank'i

watch

Elano kadar katkı yapamaz.Zaten Brezilyalılardan bize fayda yok,hele bundan...

Geri
Üst Alt