# Julio Baptista

Cevap: G.Saray'a müjdeli haber!

Zor ama imkansız değil bu adam.Alınmasına olumlu bakıyorum..

Cevap: # Julio Baptista

Haber DHA,Baptista süper olur.

Olympiakos 'u reddetmiş demek ki derdi para değil. Türkiye 'ye de gelmez.

Bizi de reddetmis, dun aksam haberi zaten vermistim.

https://www.tuttomercatoweb.com/roma/?action=read&idtmw=221077

Ingilizceye cevirirsen boyle bir haber cikar.

According to reports from Sky Sports 24, the Roma striker Julio Baptista (28) refused the transfer Olympiacos. Galatasaray also would have been discarded from the tip of Brazil.

DHA haberin devamini okumamis :)

Baptista´yı alacağız ve yedek mi oturtacağız ? Yedek forvet kendini ispatlamamış , potansiyeli olan aç futbolcular olmalı . Sen Real Madrid´de ,Sevilla´da , Roma´da , Brezilya milli takımında oynamış adamı bizde yedeğe çekersen problem çıkması çok doğal . Ayrıca Brezilya´lı oyuncuların kaprisinden midem bulandı artık .

Baptista´yı alacağız ve yedek mi oturtacağız ? Yedek forvet kendini ispatlamamış , potansiyeli olan aç futbolcular olmalı . Sen Real Madrid´de ,Sevilla´da , Roma´da , Brezilya milli takımında oynamış adamı bizde yedeğe çekersen problem çıkması çok doğal . Ayrıca Brezilya´lı oyuncuların kaprisinden midem bulandı artık .

Yedek forvet olarak gelmiyor bu arada.

Julio Baptista

Baptista’da sona doğru

Cimbom'da transfer rüzgarı hergün farklı bir yöne eserken, yönetim doğru rotayı sonunda buldu

--------------------------------------------------------------------------------

Sambacı’yı ikna eden G.Saray, bu transfer için golcü oyuncuya yıllık 3 milyon Euro, Roma’ya 4.5 milyon E bonservis ödeyecek

G.SARAY’DA transfer rüzgarı hergün farklı bir yöne eserken, yönetim doğru rotayı sonunda buldu: Julio Baptista.. Bir süredir peşinde koştukları Brezilyalı yıldızın kulübü Roma ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, golcü oyuncuyu İstanbul’a gelmek için ikna etti. Sambacı için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazırlanan G.Saray yönetimi, yıldız futbolcuya da yıllık 3 milyon Euro verecek.

BU transferin resmiyet kazanması için artık geri sayıma başlayan başkan Adnan Polat ve ekibi, Elano’yu da kesin olarak takımdan gönderme kararı aldı. Önceki gün basın mensuplarına yaptığı açıklamada Brezilyalı milli yıldızı satacaklarının sinyallerini veren başkan Polat, Elano’dan gelecek olan paranın (7 milyon Euro civarında) bir kısmını Baptista’nın bonservisinde kullanacak. Romalı yıldızın gelişiyle hem 10 numara hem de golcü sorununu aşacak olan sarı-kırmızılılar, uzun bir süreden sonra derin bir ‘oh’ çekecek.

YALIMCAN SARPYEL/VATAN SPOR

bu adamın Türkiye'ye gelmesi çok zor bir ihtimal...

Hayatımda gördüğüm en beceriksiz yönetim transfer konusunda bizim yönetimdir heralde dicek bişey bulamıyorum artık.16 milyon euroluk adam sat daha elano da var en kötü 8 de ondan gelir kesin.24 milyon euro var kasada.Ve doğru dürüst bir orta saha oyuncusu alamadık.Liglerin başlamasına 2 hafta kaldı ve avrupadanda elenme nin eşiğine geldik.100 bin 200 bin euro indirmek için kaç aydır ağır davranıyorlar.

Bu konu fazla aşağılarda kalmış.

Ne olur ne olmaz ben şunu bir yukarılara taşıyayım..

Malum abi Olympiakos'a gidiyor dendi ama atmadı imzayı..

Dün gece Olympiakos Uefa'dan da elendi..

Polat, Roma'ya fazla sık gidiyor.

ben konuyu bulamamistim:-) dogru - siteler bapista diye yazilar cikariyor...ve ayrica GS Ladesmadan yillik ücretinden dolayi (3,5 Mio) vazgecildigini yaziyorlar...

ben konuyu bulamamistim:-) dogru - siteler bapista diye yazilar cikariyor...ve ayrica GS Ladesmadan yillik ücretinden dolayi (3,5 Mio) vazgecildigini yaziyorlar...

Ledesma'nın yıllık ücreti 3,5 milyon Euro olamaz. Şu anda bile Lazio'dan 1,2 milyon Euro alıyor. Lazio 1,5 milyon Euro öneriyor. Kendisi 1,8 milyon Euro istiyor. 2 milyon Euro veren kulübe gider.

Asıl Baptista 3,5 milyon euro'dan aşağıya gelmez.

Ledesma'nın yıllık ücreti 3,5 milyon Euro olamaz. Şu anda bile Lazio'dan 1,2 milyon Euro alıyor. Lazio 1,5 milyon Euro öneriyor. Kendisi 1,8 milyon Euro istiyor. 2 milyon Euro veren kulübe gider.

Asıl Baptista 3,5 milyon euro'dan aşağıya gelmez.

aynen öyle asıl baptista çok para ister...

Bon. 6 Mio diye anlasildigini italyanlar yaziyormus - linki bulamadim - ama yazayim dedim

linki ben ne yaptim ya - sinir - italyanlarda cok atiyor ama --- link lazim...yüz sayfayla birden ilgilenirsem böyle olur ... üffff

Geri
Üst Alt