# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

Baptista'nın Real kariyeri felaket, Arsenal'e kiralık gittiği dönemde fena oynamadı ama Arsenal o sezon sonunda satın almayı düşünmedi Baptista'yı. Zaten ertesi sene Roma'ya gitti. Orada da süper bir performans gösterdiğini söylemek zor. Son üç sezondur kariyeri düşüşte, zaten öyle olmasa bize gelmeyi düşünmez, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımı tercih ederdi, demek ki ne kulübü istiyor Baptista'yı ne de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım.

Sevilla dışında iyi performans gösterdiği bir yer yok zaten. Yalnız Sevilla'da iken Barcelona tarafından istendiğini hatırlıyorum, o zamanlar Rijkaard mı teknik direktördü o konuyu hatırlayamıyorum işte.

Şu adamı zerre sevmiyorum,gelmesinide hiç istemiyorum,kim neyini beyeniyorsa.

Rosicky-Ledesma-Baptista hepsi gelsin bence kadroda lazım.Rosicky sağa geçer Baptista ortaya.Gayet te iyi futbolcudur.

Hangi akla mantığa göre bu adamı alıyor yönetim anlamıyorum,hiç sevmediğim bir oyuncu mevkisi bile yok adam gibi(Heryerde oynar ama adam gibi oynayamaz)

3 senedir haberi çıkan baptista,artık fotomaçın hatrı için gelmesi lazım bence .;)

Baptista alınmayacak bencede. Yönetim 1 tecrübeli 2 genç oyuncu alcaz demişti. Rosi-Ledems alınacaksa 3. adam muhakkak genç biri olacak. Altidore olabilire.

Keşke gelse.

Mükemmel bir orta saha transferi yapmış oluruz. Hastasıyım bu arkadaşın.

Ben beğenmeyenler kaç kere izledi de kötü diyorlar onu öğrenmek isterim açıkcası.

Türkiye Ligi için yaratılmış bir adam. Şimdi çamur atanların çoğunun 3. maçından sonra yalakası kesileceğine eminim.

Rosicky de iyi transferdir ama bu ligde Baptista'nın yanında çocuk oyuncağı kalır.

Yarın belli olur gibi transferler. Umarım Rosicky'nin yerine gelmez ama gelirse güzel olur. :)

hersene geliyo bi kaç sene daha haberi çıkar yaşlanır hadi geleyim artık der havalimanında karşılarız şımarık brezilyalıları ondan sonra nerden geldi diyip göndermeye çalişiriz

Bu adamı oyun kuralları çerçevesinde yıkan olmaz bu ligde büyük maçlardada çok iş yapar inş gelir .

Bu adamı takımda görmek istemem. Sonu Lincoln gibi olabilir ve yedekliği de kabul etmez. Genç bir forvetten yanayım.

Sunu hatırlatalım, bu adam Madrid ve Arsenal'de tutunamadı ama bidon da degildi. İyi maçları oldu oralarda, goller attı. Bir de Altidore ya da Baptista biri gelmeli, ikisi birden olmaz. İkisi gelirse oyun kurma yuku yine Arda'ya kalır ve subatta havlu atarız.

Baptista aynı zamanda ön libero özellikleri de olduğundan tam anlamı ile bu lige uyan bir oyuncu.Elano gibi yumuşak kalmaz tsl'ye.Gerektiğinde sertlikte uygular.Dediğim gibi alınıp Ofansif orta sahanın göbeğine yerleştirilebilir.Sağa Rosicky, Sola Arda.Şukela oluruz.

Baptista aynı zamanda ön libero özellikleri de olduğundan tam anlamı ile bu lige uyan bir oyuncu.Elano gibi yumuşak kalmaz tsl'ye.Gerektiğinde sertlikte uygular.Dediğim gibi alınıp Ofansif orta sahanın göbeğine yerleştirilebilir.Sağa Rosicky, Sola Arda.Şukela oluruz.

Ozellikleri var ama burada TSL'yi takımı kucumseyip, disiplinsiz oynamasından çekiniliyor. Karakterini bilmiyoruz. Belki de duzgun, hırslı bir adamdır. Karakterini, profesyonellik anlayışını incelemek lazım, daha dogrusu A.Sezgin incelemiştir (inşallah)

Brezilyalı istemiyorum takımda. Özellikle Dunga'nın kemik kadrosunda haksız şekilde yer alan isimleri istemem. Baptista, Elano, Kleberson, Melo falan.

"Baptistayı istemezük" ile başlayan yorumlara sadece gülüyorum.Fıkra niyetine okuyorum. Baptista gelirse bu ligin açık ara en iyi forveti olur.Bu adam bir son vuruş ustası. Hani belki bir sezonda GS maçlarının sadece özetlerini seyredip burada takımımızı yorumlayanlar çoğunluktadır. O yüzden kısa bir bilgi: geçen sene bu takımın en büyük handikaplarından(eksiklerinden) biri son vuruşu yapacak oyuncu eksikliği idi. Bakın forvet eksikliği demiyorum, son vuruş eksikliği. Yüz yılın transferi keita efendi,nonda paşa, kaleci ile karşı karşıya gelseler bile ne yapacaklarını şaşırıyorlardı. Sürekli 1-0 önde götürdüğümüz maçlarda , 2.golü bulsak çoktan rahatlayabilecekken, baros'un da sakatlanması ile birlikte ligi 3.sırada bitirdik. O yüzden bu takıma şutu çok iyi olan,fizikman güçlü bir forvet şart. Altidore'dan bank asya forveti bile olmaz. Şimdi hazırlık maçında da bir gol attı ya, hemen altidorcular aman efendim çok güçlü, pres yapıyor, muazzam bi forvet demeye başladılar. Bu çelişkiye bir son vermek için şu sözümü lütfen çerçeveleyin. "Altidore önce koşmayı sonra da top sürmeyi öğrensin, sonra G.Saray'ın forvet adayı olsun."

Kleberson 2002 DK'da A.Polga'yla beraber kontanjandan oynayan adamlardandı. Polga stopere dondu, Lizbon'da kaldı. Kleberson'un ne oldugu Manu'da anlaşıldı, sonrası serbest dusus, Elano hiçbir zaman A sınıf takımda oynamadı, B sınıf takımlarda da cok iyi degildi, ortalamaydı. Melo zaten o kadar beklenti içerisinde olunan bir oyuncu değildi. Dogru takımlar ve kurgular içerisinde yer aldı, hırsıyla beraber yukseldi ama potansiyeli asla A sınıf bir takım duzeyinde değildi.

Ama Baptista yazdığın diğer oyunculardan 1 tık(gömlek usttedir) kapasite olarak da basarıları, yaptıklarıyla da.

Alemao sonrası adam gibi ust duzey Brezilya Milli takımında oynamış orta saha gobek(dmc/mc) var mıydı? Dunga'nın kendisi de asırı duz bir oyuncuydu.(benim jenerasyon izlemiştir) Stuttgart'da geçirdi kariyerinin cogunu. Josue, Minero gibi adamlar ne kadar ust duzey aşikar.

Geri
Üst Alt