# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

iyide bu adam defans hariç heryerde oynar tam olarak bir forvet oyuncusu değil zaten :tiphat:

Hakikaten abi naaptın sen ya. Bu adamın en iyi oynadığı mevki de orta sahadır ayrıca. Senin bir orta saha oyuncusunda aradığın her özellik fazlasıyla var Baptista'da. Kariyerine ön libero olarak başlayacak kadar defansif özellikleri gelişmiş, İspanya'da orta saha ve forvet arasında yarattığı kısa pas trafiğiyle kurduğu köprü nedeniyle örümcek lakabını alacak kadar oyunu organize edebilen ve bi öküzü omuz omuza mücadelede devirebilecek kadar güçlü bir oyuncudan bahsediyoruz. Kendisinde bir Arda tekniği yok, ama kesinlikle tekniği çok iyi bir oyuncu. Uzaktan, yakından, yerden, havadan, kafayla, kolla her yerden her türlü vurur ayrıca. Bu takıma dünyada daha uygun bir oyuncu yok. İhtiyacı yok demişsin Galatasaray'ın ama tek başına Türkiyede oynadığı her maçta orta sahayı domine edecek bir isimden bahsediyoruz. Hatan var :)

E alalım o zaman :b5:

Cevap: # Julio Baptista

Baptista gelsin de Bjk nin Quaresma bomba sını gölgede bırakalım :SS:

# Baptista

Baptista gün sayıyor

AS Roma’dan Baptista’nın gelmesi an meselesi. İşte bu transfer de patlarsa geriye sadece orta sahaya Lorik Cana gibi bir tabanca daha gerekecek.

Ve takım tertibi Rijkaard’ı yine zorlayacak.

İşte 6 kişilik forvete olası isimler;

Lorik Cana, Ayhan, Mustafa Sarp, Barış, Pino, Elano, Baroş, Arda, Mehmet Batdal, Baptista…

Söylüyorum;

Arda bu yıl değişmezse kenara yollanır!

Altını çizerek söylüyorum. Rijkaard bu yıl;

Koşacak, rakiple mücadele edecek ve topu çabuk kullanacak adamlar istiyor.

Tek kelimeyle yaratıcı savaşçılar istiyor.

Öyle çıkma-çakma, arızalı sağlam oyuncu toplamak yok. Genç, dinç, futbola aç, sisteme uyacak, Rijkaard’ın emrine girecek adamlar alınacak.

Gecikme söz konusu değil.

Osman Tanburacı

Cevap: Baptista

Baptista'yı bu sene hiç seyretmedim neden acaba ? Acaba Romada kadroya hiç giremedi mi ne ? Çok bencil bir oyuncu takım oyunu istiyorsak bu adam değil bizim aradağımız.

esasinda brezilya tipi box to box denebilir.dmc olarak basladi sonra amc olarak kullandilar bi ara ileri uca gecti.kisaca her sey var. yasida cok kotu degil.kosarda daha ne olsun

Admin saygı duyarım ama bu adam tam bir joker.Elano'nun arkasına Cana ile birlikte monte edersin, gerekince forvet oynatırsın gerekince stopere koyarsın.Doğru sistemde doğru işler yapacaktır.Ben çok sevinirim gerçekleşirse.

34 maça mı ne çıkmış bu senede

menejeri figer , uzak durmakta lazım

34 maça mı ne çıkmış bu senede

menejeri figer , dikkat etmek lazım

Ben bu adamın topu sağ ayağına çekip iç üst ile 90'a asmasına hastayım.

Bence tam aradigimiz adam.

Solda oynar sagda oynar AMC'de oynar MC'de oynar on liberoda oynar forvette oynar. Oyle biri yani.Türkiyede is yapar.

---Cana---

JB---Elano/Kim

Cana'nın yanına almayı düşünüyorlarsa bu seneyi çöpe atarız. Kimse bu adamı bu saatten sonra önliberoya koyup koşturmaz Türkiye'de. Bize daha savaşçı adamlar lazım. Forvet arkasına, sağ-sol forvete yada Baros'la çekişmesi için alınıyorsa alınabilir.

Geri
Üst Alt