Jürgen Klinsmann, Hertha Berlin ile Anlaştı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
hi-res-d8ed059a020eb330b55243c12d3af3fc_crop_north.jpg

Hertha Berlin, Jürgen Klinsmann ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.​

Şaşırdım. Kovac konuşuluyordu daha bir iki gün önce

sent via GSC

tek sezonluk bayern dışında (ki o da kovactan halliceydi) sıfır avrupa kariyeri olan boş hocanın teki

Hertha Berlin’de teknik direktör Jürgen Klinsmann’ın artık Bundesliga’da geçerli bir teknik direktörlük lisansı yok. (Bild)

DFB, Jürgen Klinsmann'ın 2000 yılında her üç yılda yenilenecek şekilde lisansını aldığını, sonraki yıllarda Meksika ve ABD'de kimi eğitimlere katılsa da DFB'nin lisans kurslarına katılmadığı için Bundesliga'daki lisansının iptal edildiğini açıkladı.

Jürgen Klinsmann: ''Ben Almanya'ya teknik direktör olmaya gelmemiştim. Evraklarım ABD'de kaldı. Eşim de evde yok. Kızımla ABD'nin başka bir yerinde. Evrakları bana yollayacak kimse yok.''

Hertha Berlin’de teknik direktör Jürgen Klinsmann’ın artık Bundesliga’da geçerli bir teknik direktörlük lisansı yok. (Bild)

DFB, Jürgen Klinsmann'ın 2000 yılında her üç yılda yenilenecek şekilde lisansını aldığını, sonraki yıllarda Meksika ve ABD'de kimi eğitimlere katılsa da DFB'nin lisans kurslarına katılmadığı için Bundesliga'daki lisansının iptal edildiğini açıkladı.

Jürgen Klinsmann: ''Ben Almanya'ya teknik direktör olmaya gelmemiştim. Evraklarım ABD'de kaldı. Eşim de evde yok. Kızımla ABD'nin başka bir yerinde. Evrakları bana yollayacak kimse yok.''

Jürgen Özbek

Facebookda istifasini acikladi. Tek yönetimde olmayi istiyormus diye. Mesaji atmadan Hertha Berlin yönetimine falan hic yanasmamis. Adamlara sürpriz olmus.

su olay bizde yasansa neler olur

Geri
Üst Alt