Jürgen Klopp, Liverpool’dan Ayrılacağını Açıkladı!

Bi topçular bir de popçular yaşıyor hayatı. Yorulunca hop işden ayrıl ne güzel. Bizde elimiz ayağımız kopsa yinede çalış çalış para? Para yok

Bence de yeni bi' macera vakti.

Xavi alanso yu çekerler
Klopp ayrılmasa Real alır Alonso'yu diyordum ben ama Klopp'un ayrılışı işleri değiştirdi şimdi biraz.

Alonso için Leverkusen'dan sonraki en ideal ortam Liverpool'da olabilir cidden.

Klopp ayrılmasa Real alır Alonso'yu diyordum ben ama Klopp'un ayrılışı işleri değiştirdi şimdi biraz.

Alonso için Leverkusen'dan sonraki en ideal ortam Liverpool'da olabilir cidden.
Real Madrid, 1 ay evvel Ancelotti ile yeni sozlesme yapinca Real kapisi zaten kapanmisti.

Jürgen Klopp: “If you ask me, will you ever work as a manager again? I would say no. But I don’t know obviously and how that will feel because I never had that situation.

What I know definitely is I will never ever manage a different club in England than Liverpool.”

Bir sezon takım çalıştırmaz sonra Bayern yada Barcelona yapar

İsmail Hoca'mın yanına dil bilen birisi lazımdı. Bilemedim.

Jürgen Klopp: “If you ask me, will you ever work as a manager again? I would say no. But I don’t know obviously and how that will feel because I never had that situation.

What I know definitely is I will never ever manage a different club in England than Liverpool.”
Pep hocam td likten bezdirmiş diye yorumladım

Livepool arsenal ile birlikte bizim bjk si gibi adami yorar yaslandirir. Dogru karar vermis.

Yeni bir meydan okuma lazım tabi. En doğrusunu yapıyor.

Klop bence bayern real madrid barcelona disinda boyle basariya daha ac bir klube gitmeli inter psg milan gibi yeniden yapilandirip avrupada basarili olabilecegi bir klube

Yeni 1 açıklama daha yapmış ama yanlış 1 çeviri var büyük ihtimalle.Kulüp çalıştırmayacam ve Ligler'de mücadele eden kulüpleri çalıştırmayacam açıklaması var.Eğer böyle 1 şey varsa Nagelsmann başka 1 kulübe giderse Almanya Milli Takımı'nın başına geçebilir..

Geri
Üst Alt