Jürgen Klopp, Teknik Direktörlük Kariyerini Noktaladığını Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Jürgen Klopp, Teknik Direktörlük Kariyerini Noktaladığını Açıkladı

Jürgen Klopp, teknik direktörlük kariyerini noktaladığını açıkladı!

"Bugün itibariyle teknik direktörlük kariyerim benim için sona erdi. Bu kararı bir anlık hevesle vermedim, bu genel bir karar oldu. Dünyanın en iyi kulüplerine teknik direktörlük yaptım. Belki birkaç ay sonra bu konu hakkında tekrar konuşabiliriz."

1722448367447.png

Alenen kolpa bir haber gerçek açıklaması şu şekilde oldu

"Biraz iş yapacağım. Sadece padel tenisi ve torunlarımla ilgilenemeyecek kadar gencim. Tekrar teknik direktör olacak mı? Aslında şu anda bunu göz ardı ediyorum. Bakalım birkaç ay sonra nasıl görünecek. Şu anda hiçbir şey gelmiyor" diye devam etti Jürgen Klopp.

🔐

Başlığı şöyle modifiye edelim

"Hiçbir şey kazanamadan en güzel kuluplerde çalışıp dunyaligini yapan ballı alman kefenin cebi yok diyerek artık parayı karilarla ezme karari aldı"...

Zamlı sözleşmeyi görünce taraftara atar gider yapıp yönetime kalkan olan okan okanoğlu sonrası yeni yönetimle gelecek olan hoca bu demek

Birkaç ay sonra bu konu hakkında tekrar konuşabiliriz dediği neden bıraktığı konusu mu yoksa tekrar dönebilirim konusu mu?

Eğer 2. ise bırakmamış demektir.

Üst Alt