jürgen klopp

Keske gelse :P, çok iyi olur. Ama yeni TD gelmeden önce, kökten degisikler gerekiyor :

1. Baskan : UNAL AYSAL

2. Yabanci Sportif Direktör

3. Teknik Direktör : JURGEN KLOPP

:016:

Bu yönetim mi alacak Klopp'u? Hamza gitse anında Hikmet Karaman'ı falan getirir bu çapsızlar.

Keşke gelse ama bu yönetimle burak kloop u almayı yurt dışından 2.lig hocası bile alamayız.Yerli merakı devam ettiği sürece hamza hamzaoğluna mahkumuz.

Gelmez bence. Gelse sevincten aglarim bu yasimda herhalde

Gelmesini isterdim, hem yönetim, hemde taraftara kaldigi sürece bir güzel "ders" verirdi.

bu adama sen hiç bir başarı beklemeden 2-3 yıl verebilecekmisin? daha 5. hafta kötü sonuç aldığımızda teneke bağlar taraftar bu adamın arkasına
bu adam kısa vadede iş yapmaz kendi anlayışına aykırı ufak ufak üstüne koyarak gider

ikl önce başkan ve cüneytin defolup gitmesi gerekir....bence parayı bassak getirebiliriz ama dediğim gibi önce kloppu getirebilecek bir başkan lazım.

drogba-sneijder transferleri kadar ses getirir ama tabiki hayal bile olamaz

Şu Galatasaray'ın çocuğu lafi çok zarar vermeye başladı.Sabriyle-Cüneytle - Hamzayla Avrupa hayali erken biter.Pran dededen farkımız olmaz, yada Ertuğrul'un Bjk sinden.. Kesinlikle Derval gibi Alman ekolü lazım,sert ve disiplinli.Bu adam gelirse 2-3 senede bizi Avrupa'nın demirbaşı yapar.. Ama bu yönetim den beklentim yok. Bıktık artık duygusal tiplerden, profosyonel düşünen işine sadık td ve futbolculara ihtiyacımız var..

bu gelsin yerli çöpleri defetsin

Klopp biraz delidir ama ruh hastası değil.

ya bu adamı getirebilecek bir türk falan yok mu uzaktan tanıdık falan verelim galatasarayı yıllık 5 m euro 5 sene kalsın laf edesem şerefsizim

Bence yalvarsinlar adam belki bize acir da gelir :D

Geri
Üst Alt