jürgen klopp'uı slıklama lüksü

Yalniz Dortmund'un durumu cidden acayip. Bayern'in tek rakibi olarak görülen ve daha 2 sene önce SL'de final oynamis takim 13 hafta sonra sonuncu konumunda, inanilir gibi degil.

Islıklanması, hatta daha fazlası yapılması bence de çok doğal.

Ne yani düşünün mesela Terim dışında bir teknik direktör 8. olduğumuz sezondan sonra başımıza geçsin takımı üst üste iki kez şampiyon yapsın, şampiyonlar liginde final oynatsın. Sonra birden Galatasaray ligde galibiyet alamaz hale gelsin ve ligin son sırası 18. liğe demir atsın. Tepki göstermez miyiz?

Dün dündür , bugün bugündür ,
sporda özellikle futbolda son derece normal .

çok haklısın
o zamanlar iyi bir gsaraylı değildim
şu an öyle değil
böyle bir konu görünce de sana patladım

Aslında bize benziyorlar mı diye düşündüm de onların başarılı kadrosu dağılıyor.Biz ise başarılı kadronun üstüne transfer yapıp başarısız olmuştuk :D
Aslında çok iyi adamları var kadroda.İmmobile,Ramos,Reus,Aubemeyang vs. Bence Alman ligi artık iyice gelişti.İspanya ligini geçti de yakında EPL ile yarışır mı bilemem.EPL2de başka bi futbol oynanıyor.

Jürgen Klopp bana göre Simeone ile birlikte şu anda Dünyanın en iyi iki teknik adamından biri. Ama Dortmund'un da mevcut kadrosu ligde sonuncu olacak bir kadro değil. O yüzden tepki olması normal. Ha biraz daha devam ederlerse çeker gider adam. Zaten elini sallasa ellisi durumunda.

Bu durumun aynısı olsa Fatih Terim ıslıklanır mıydı acaba? Gerçi Fatih Hoca hiçbir zaman Galatasaray'ı kriz anında yönetmez. En çok ihtiyaç olduğu durumlarda teklifleri kabul etmezdi. Yani gereksiz bir teori oldu.:D

Şaka falan ama adamlar resmen küme düscekler şu takımdan 1 puan bile alamadık.

lan adamlar sonuncu olmasına rağmen 13 hafta dayanmışlar. biz 2. sıradayken teknik traktörü kovduk.

klopa kebapçı komısyoncu da dıyebılırler.futbol böyle bır oyun.klubu ıflasa surukleyıp 4.haftada kacan baskanın pesıne takılıp rok gıbı adamın canlı yayında baskanın msj larını nasıl acıkladıgını sorgulamaz tazmınatsız kovulan adama parator dıye lakapta takabılırler.

Geri
Üst Alt