Justice League (2017)

gerçek comic book filimini hakkaten bu Sneijder yapıyor örn. man of steel . diğer maravel filmleri super hero temalı gora gibi

Tam çizgi roman Batman'i olmamasına rağmen çizgi roman tarihinin en iyi filmi Dark Knight Rises'tır. Infinity War abartılmış bir balondur.

Hakiki çizgi roman Batman'i olan Solo bir kaliteli Batman filmi çıktığı vakit tarihin en iyisi olacaktır. Yapılacak filmin Batman Arkham serisi oyununu örnek alması (kostüm, atmosfer, mekan, hikaye) onu çok daha ileriye taşıyacaktır. Şu yeni çıkacak Robert Pattinsonlu Batmanden ise ümidim yok.

bugün sneijderi cuti stream olarak yayinlandi
tam 4 saat sürüyor
ilk gelen yorumlar ve imdb puani baya iyi görünüyor
ama gördügüm kadariyla tüm film 4:3 formatinda geciyor
aga niye böyle bir malliga girdiginiz yav
neyse aksam malum yerlere düssün izleriz

196276142_hdencode_screenshot_0.png

Dün 17 versiyonu izledim. Çok iyi değildi ama abartıldığı kadar kötü de değildi

Bakalım 4 saatlik film nasıl olacak

Zack üstad sağolsun bizi utandırmadı , verdiğimiz destek de boşa gitmedi. Epik bir film olmuş ne eksik ne fazla. WB , Allah belanızı versin oğlum sizin , şaklabana çevirdiğiniz karakterler anca 4 saatte toparlanmış , yetmemiş Joker'i de mükemmel vermiş adam. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Yaw izliyorum izliyorum birsey oldugu yok. O ona vuruyor birsey olmuyor, digeri digerine vuruyor birsey olmuyor. Tek olan tınnnnnn diye ses. Ha iki çeligi tokusturmussun ha bunlari

Izledim. Iyi.

-Zenci cyborg iron man çakması gibi yalnız.
-Hıyarwulfu çok daha çabuk bitirebilirlerdi.
-wwın amazon çığlığı her 5dk duymak biraz iticiydi

Bakalim gelecek film nasıl olacak. Kötü süper adam konsepti enteresan.

Son düzenleme:
Izledim. Iyi.

-Zenci cyborg iron man çakması gibi yalnız.
-Hıyarwulfu çok daha çabuk bitirebilirlerdi.
-wwın amazon çığlığı her 5dk duymak biraz iticiydi

Bakalim gelecek film nasıl olacak. Kötü süper adam konsepti enteresan.
16:9 çıkmayacak mı? Ona göre açıp izleyim bari kafa dağılsın

Yeni izledim. Orjinal versiyonunu da izlemis biri olarak, Synder abimiz ortalığın ..... Koymuş diyebiliriz. Ortaya mükemmel bir film çıkmış. Bence bu filim diğer DC universe filmlerinin önünü açacak. Ama 3:30 saat olsa tam olacakmış, ama yinede süper bir film olmuş. Tavsiye ederim.

Eyv.

Bu arada wandavisionin finalini nasil buldun
Beğendim ama beklediğimden bir tık sönük kaldı. Belki de beklentim biraz fazlaydı. Güzel bitti, güzel şeyler de başlayacak gibi. Bu arada The Falcon and the Winter Soldier ilk bölümünü de beğendim. Beklentim yoktu ama şaşırttı.

Geri
Üst Alt