justin bieber

Ironi yapinca sen mi söylüyordun, pardon hata bende. :hat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
tırrek :asd: ulAn yasin

ohoo hersey havada uçusuyor beyler
biraz klas olun

:o
.

Bu kadar seviyeli bir başlıkta tartışılan konuya bak

Gerçekten üzücü

Hakanın YŞ 23 un seviyesine inmesi beni şaşırttı açıkcası.
bir picasso tablosuna çamur atmak gibi birşey bu durum.ya da ne bileyim mozart eşliğinde lahmacun yemek
şoklardayım

Hakanın YŞ 23 un seviyesine inmesi beni şaşırttı açıkcası.
bir picasso tablosuna çamur atmak gibi birşey bu durum.ya da ne bileyim mozart eşliğinde lahmacun yemek
şoklardayım
İnsan bu kadar dönek olmasın abi.Ya kabullenip çektiriolup gitsin yada sussun.

yasin mi egitimsiz homo
benim bildigim yasin bu lafin altinda kalacagina justin bieberin flutunun altinda kalmayi yegler

Hakan özür dilemezse hala haftasonu kendisini rezil edebileceğim kanıtları ortaya dökeceğim.

sanmıyorum elinde bi delil olsun büyük ihtimalle Hakan'ın bir ironisi buldun ve oradan yürümeye çalışıyorsun. bence paylaşımdan sonra iyi düşün özür dilemek zorunda kalan taraf sen olabilirsin.

Niye haftasonu lan, simdi at biraz eglenelim. Ne oldu 30bin mesaji bitiremedin mi :D

Yine context'i bilmeden yorumlar mi yapistiracan konuya :D

O degilde ben bu Yasin hakkinda cidden birsey buldum, veya hakkini yemeyelim bana bir üye gönderdi, ortaya ciksa bir daha foruma girmez cocuk ama bel alti olur ondan pas geciyorum.

Yani ne derse desin bundan dolayi kizamiyorum cocuga, yazik :D

Hakan bence o capsin paylaşım iznini Yasin den isteyelim
benim bildiğim yasinde mangal gibi yürek vardır eminim bir montoj veya bir ironi söz konusudur

Yasincim, Hakan paylassın mı renkdaş ne diyorsun?
gözzün yiyor mu?
not: bu mesaj italyan dili ve edebiyatına göre yazılmıştır

Niye haftasonu lan, simdi at biraz eglenelim. Ne oldu 30bin mesaji bitiremedin mi :D

Yine context'i bilmeden yorumlar mi yapistiracan konuya :D

O degilde ben bu Yasin hakkinda cidden birsey buldum, veya hakkini yemeyelim bana bir üye gönderdi, ortaya ciksa bir daha foruma girmez cocuk ama bel alti olur ondan pas geciyorum.
Haftasonu üye yoğunluğundan herkes görsün diye.Ben senin bel altı verenlerden miyim ki foruma girmeyeyim.

Hakan bence o capsin paylaşım iznini Yasin den isteyelim
benim bildiğim yasinde mangal gibi yürek vardır eminim bir montoj veya bir ironi söz konusudur

Yasincim, Hakan paylassın mı renkdaş ne diyorsun?
gözzün yiyor mu?
not: bu mesaj italyan dili ve edebiyatına göre yazılmıştır
Paylaşsın bakalım hakan gibi dansöz değiliz biz.

Simdi at yahu hafta sonu uplarsin konuyu herkes görür yine.. Kim bekleyecek hafta sonunu, cogu kisi evde degildir bile. Hadi at simdi :D

Hakan YŞ izin verdi paylaş bakalım olay neymiş.

Geri
Üst Alt