justin bieber

Olmaz olm öyle futbol ile alakali, veya yanilgi fln degil. Gerek yok, kendime yakistirmam 1-2 zibidi sevinsin diye. Ama blöf yapmadigimi 3 kisi biliyor; Kendisi, bana yollayan üye ve ben.

başından savmak için son şansın bence değerlendir reis. ha genede yasinin kişisel hak ve özgürlüklerine saygı duyuyorsan bişey diyemem.

blof.jpg

karşılıklı restleşmeler sürüyor birisi bugece bu masadan donla kalkacak. ama yasin kaybedecek gibi.
bakalım

obaaaaaaaa Hakanın bahsettiği paylasım belli oldu

Yasin'in çükü mü varmış?

karşılıklı restleşmeler sürüyor birisi bugece bu masadan donla kalkacak. ama yasin kaybedecek gibi.
bakalım
Bence de kaybedecek gibi reis. Baksana paylasamiyor simdi.. Egitimsiz homo demekle hakli ciktik demek ki.

Simdi paylasirsan kontra ya cikabilirsin muz'cu, hadi motive ol.

her sozluk konusunda ayni diyalog olamaz :cower:

Bence de kaybedecek gibi reis. Baksana paylasamiyor simdi.. Egitimsiz homo demekle hakli ciktik demek ki.

Simdi paylasirsan kontra ya cikabilirsin muz'cu, hadi motive ol.

taktiğini beğendim hacı luce gibisin. rakip saldırsın sonra edeki silahlarla doğru anda doğru şekilde ölümcül vuruşu yapacaksın gibi.

takdir ettim :005:

taktiğini beğendim hacı luce gibisin. rakip saldırsın sonra edeki silahlarla doğru anda doğru şekilde ölümcül vuruşu yapacaksın gibi.

takdir ettim :005:
Yav bi dur, taktik maktik gezmez bizde caktirma sen. Yeter ki paylassin idiot :D

Hadi lan, at söyle context'i belli olmayan yorumlar.. Bak Müller'e cöp demisligim var benim, onu ara bul getir :D

Vay be, az biraz arastirmaci diye biliyorduk ama 100% full egitimsiz cikti, baksana paylasamiyor :/

Moderatör tarafında düzenlendi:
yasin çaresiz gibi. başa sardı yine

Geri
Üst Alt