Juventus FC Takip Başlığı

Özbek Brother's&Nazifoğlu 'nun kurduğu kadro yüzünden yıllarca uzak kalıcaz UCL'den ABV

Yan yana gelmiş 2 J harfi gibi gözükse de içinde sapıkça anlamlar barındıran bir logo. Soldaki J harfi İtalya Futbol Federasyon logosunun yarısı şeklinde tasarlanmış. İtalya'da sezonu şampiyon bitiren takımlar o logoyu kullanır 1 sezon boyunca fark ettiyseniz. İtalya futbolu deyince akla 3 takım gelir. Juventus, Milan, Inter. Juventus taraftarına göre şike nedeniyle silinen 2 şampiyonlukları sayıldığında 34 şampiyonlukları var. Diğer 2 büyükten Milan'ın 18, Inter'in 16 onlara göre. Yani ikisinin toplamı Juventus'un şampiyonluğu ediyor. Juventus da diyor ki bu sene itibariyle Milan ve Inter logonun sağ yarısıysa biz tek başımıza sol yarısıyız. Ama bu sene de şampiyon oluyoruz ve yarıdan da fazlasına taşıyoruz. Yani logonun sol yarısı kopup sağ yarısının arkasına geçiyor Juventus'u simgeleyen J harfi olarak. İşte o noktada da cinsel dürtüler çağrıştırarak J harfini yatar pozisyona getirmişler. Hani erkeğin uzanıp, kadına arkadan sarılarak cima ettiği pozisyonu tasarlamışlar.

Yani bir nevi Juventus artık diğerleriyle rekabet etmiyor, cima ediyor demek istemişler. Bana göre :)

Sanmıyorum. Ki logonun tasarımcıları da logo açıklandıktan bi süre sonraki demeçlerinde "J harfi ve şekli bir çapayı temsil ediyor. Juventus futboldaki en önemli çapalardan biri." gibisinden bişey söylemişlerdi.

Çapa kelimenin tam karşılığı mıdır bilemiyorum. Anchor.

Juventus, Sevilla'dan Steven N'Zonzi'yle anlasmis. Kaynak: AS

C7shgTGX0AMwehk.png

Champions League‏ @ChampionsLeague
Marko Pjaca has been ruled out for 6 months after undergoing knee surgery. Get well soon, Marko!

Juventus, Simone Zaza için 16 milyon Euro bonservis bedeli alacağını açıkladı.

RESMİ | Juventus, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Rodrigo Betancur'u 9.5 milyon € karşılığında Boca Juniors'dan transfer etti.

C99OCR4XsAAvqlq.jpg:large

Juventus Pogba ve Coman'ı toplam €1 milyondan az paraya alıp €133 milyona satmış.

pogbacoman.jpg

Örnek olacak klüp Juve gerçekten

Vucinic Pirlo Vidal Pogba Tevez Morata Berardi gibi birsürü önemli oyuncuları gitti
Marchisio-Barzagli eski hallerinde değil

Ama hep yerlerini doldurmayı başardılar hep

Juventus, Bayern Münih'ten kiraladığı Mehdi Benatia'nın satın alma opsiyonunu kullandı.

17.000.000 €
3 yıllık kontrat

C_o6ROkXcAIECKC.jpg

Hiç oynatıyorlar mı bu herifi ya ben hiç denk gelmedim.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Tuttosport Gazetesi’nde yer alan habere göre Juventus, Mandzukic'in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatma kararı aldı. Mario Mandzukic’in yıllık 3.5 milyon Euro’luk ücretinin de 5 milyon Euro seviyesine yükseltileceği yazıldı. (Gamaspor)

Tuttosport Gazetesi’nde yer alan habere göre Juventus, Mandzukic'in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatma kararı aldı. Mario Mandzukic’in yıllık 3.5 milyon Euro’luk ücretinin de 5 milyon Euro seviyesine yükseltileceği yazıldı. (Gamaspor)

ne diye; 31 yaşında forvetten devşirme kanat oyuncusu ile sözleşme uzatılırki.
sıradan italyan takımı olmaktan bir türlü kurtulamayacak juve.
hep küçük düşünüyorlar ve ayaklarını yorganlarına göre uzaıyorlar.
al bir kaçtane yıldız oyuncu keyfine bak.

ne diye; 31 yaşında forvetten devşirme kanat oyuncusu ile sözleşme uzatılırki.
sıradan italyan takımı olmaktan bir türlü kurtulamayacak juve.
hep küçük düşünüyorlar ve ayaklarını yorganlarına göre uzaıyorlar.
al bir kaçtane yıldız oyuncu keyfine bak.
Hocalari tum maclarda onu kullaniyor neredeyse, demek ki kadroda tutmak istiyorlar o bakimdan faydali bir oyuncu. Elbette cok fantastik bir oyuncu degil oyle goze hos gelen ama hem forvette hem kanatta defansa yardim ediyor diye, sistem oyuncusu olarak tutmak istiyorlardir.

Geri
Üst Alt