- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Aynen o iki ismi yaziyordum. Bir de Buffon tabii.AÖG kardeşime laf yok. Nedved, Del Piero dönemi etkisi ondaki.
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen o iki ismi yaziyordum. Bir de Buffon tabii.AÖG kardeşime laf yok. Nedved, Del Piero dönemi etkisi ondaki.
Aynen o iki ismi yaziyordum. Bir de Buffon tabii.
AÖG kardeşime laf yok. Nedved, Del Piero dönemi etkisi ondaki.
Haketmekle pek alakası yok aslında 2 kez şampiyonlar ligi kazanıp 7 kez finalde kaybetmeleriyle alakalı daha çok.Bu rezil herif Juve'yi yeniden palazlandirdi, Serie A gibi muthis bir ligi en buyuk 5. lig olma tehlikesiyle basbasa birakti, Italya'yi Dunya Kupasi'na bile goturemedi. Tam bir lesh, copluk. Malca bir aciklama yapmis, kaale alinacak bir sey yok
Tapeler ortada. Moggi neler yapti biliyoruz. Juve saibelidir, saibeli kalacaktir
Zaten hak ederek Italya'da kazanan bir ekip olsalar Avrupa'da her seferinde husran yasamazlardi
Milan, Lazio ve Genoa da daha önce şikeden dolayı küme düşürülen takımlar Italya'da bu arada, eski oldukları için unutulmuşlar şimdi tabii. Fiorentina, Milan, Lazio, Reggina ve bir takım daha ceza almıstı 2006 da Juve'nin dışında bu arada. Tarihi 2006'dan bahsediyorsak tamam tek şikeci Juventus kabul.
Güzel seçim, İtalya'dan şike cezası olmayan takım bulmak zorYahu bana ne digerlerinden, Juve sikeci olduktan sonra digerlerinin olup olmamasi onemsiz
Sikeci takim tutulmaz
Italya'da desteklenecek takim bellidir: NAPOLI
???Emre Can ve menajeri Juventusa sağlam kazık atmışlar
Görünmüyor
Görünmüyor![]()
Normal yavAdam vergiden sonra yıllık 5m avro kazanıyormuş. Oynadığı oyunu değerlendirirsek juveye kazık atmış valla
Normal yav
Beleşe aldıkları adamlara yüksek maaş veriyorlar işte.
Emre Can gitti Liverpool'da yeri dolmadı Juve'de de düzgün oynamıyor aslında temel problem bu.