Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Fagioli'yi alak
Süper oyuncu
Süper oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikecileri takip etmeyinizHem Vicario hem de bu bize yazıldı bir dönem ikisi de elit seviye kaleci oldu
Almaya değer risklerdi, şimdi seneye yazın uğraş dur kaleci bulmak için
inter tarafi zannimca *deneysel takilacak.inter çok güçlendi yakalamaları zor
Allegri takımı kendi felsefesine uygun oyuncularla kurgulamıştı. Şimdi o oyunculardan dönüşüm kolay olmayacaktır. Luis, Khepren ve Sancho direkt atletizmini yukarı çekecek hamleler. Keza bu sene Kenan'ı da yükseltmek isteyeceklerdir. Ama hala defans hattını yetersiz buluyorum. Daha çok gelen giden olacak gibi kadroda. Özellikle savunma hattında.inter tarafi zannimca *deneysel takilacak.
<- mevcut hocanin oynattigi sistemi basa geldiginden bugune cok iyi uyguladilar... ancak, gecen sezon bunu cozen takimlar oldu.
kanimca, yeni sezonda bu takimlarin sayisi artacaktir -ki , hoca da yeni sezona dolayisiyla sisteme dair *yeni dokunuslar olabilecegini vurguladi .
basta *juve den buyuk bir surpriz bekliyorum. saglam isimlere gittiler.
*yeni hocalari zaten mukemmel bir secim *nazarimda. < kendisine yillar oncesinde potansiyeli yuksek gelecegin hocalari-listemde yer verdigimden- bu gunlere gelisini ayri bir keyifle izliyorum ~ takip ediyorum.
kendisinin oynattigi oyun baglaminda ,
salt juve ozelinde degil, genel italya futbolu ve serie a ligi icin yenilik ve ivme katacak isimlerden biri -sevgili motta hoca .
birde elbette conte gibi bir hoca mevcut. zirveyi bu ligde yasamis biri.
napoli de bakalim neler sunacak, merakla bekliyor olacagim.
velhasil sevgili vasfi, genele dair -senin nezninde demek istedigim ;
lig cok cetin gececek , belki de son yillardakinin de uzerinde bir cekisme,4,5li baglamda.
iyi olan hak eden kazansin .
saygi ve selamlar.
Chiesa denen overrated heriften kurtulmazlarsa işleri hâlâ zor.İyi takım kuruyorlar bu sene. Jadon Sancho'yu da alıyorlarmış.
kereme benzetiyorum.Chiesa denen overrated heriften kurtulmazlarsa işleri hâlâ zor.
Allegri takımı kendi felsefesine uygun oyuncularla kurgulamıştı. Şimdi o oyunculardan dönüşüm kolay olmayacaktır. Luis, Khepren ve *Sancho direkt atletizmini yukarı çekecek hamleler. Keza bu sene Kenan'ı da yükseltmek isteyeceklerdir. Ama hala defans hattını yetersiz buluyorum. Daha çok gelen giden olacak gibi kadroda. Özellikle savunma hattında.