Juventus FC Takip Başlığı

Carlos Alcaraz, Juventus'ta.

1706731690244.png

Orta sahaları aşırı kalabalık oldu yazın bi fırsat çıkabilir. Geçen yaz da Rovella fırsatı vardı aslında.

Locatelli, Rabiot, McKennie, Miretti, Fagioli, Pogba, Alcaraz, Caviglia, Arthur Melo, Barrenechea

Thiago Motta ile gorusuyorlar.

Hem Vicario hem de bu bize yazıldı bir dönem ikisi de elit seviye kaleci oldu

Almaya değer risklerdi, şimdi seneye yazın uğraş dur kaleci bulmak için

inter çok güçlendi yakalamaları zor

inter çok güçlendi yakalamaları zor
inter tarafi zannimca *deneysel takilacak.
<- mevcut hocanin oynattigi sistemi basa geldiginden bugune cok iyi uyguladilar... ancak, gecen sezon bunu cozen takimlar oldu.

kanimca, yeni sezonda bu takimlarin sayisi artacaktir -ki , hoca da yeni sezona dolayisiyla sisteme dair *yeni dokunuslar olabilecegini vurguladi .

basta *juve den buyuk bir surpriz bekliyorum. saglam isimlere gittiler.
*yeni hocalari zaten mukemmel bir secim *nazarimda. < kendisine yillar oncesinde potansiyeli yuksek gelecegin hocalari-listemde yer verdigimden- bu gunlere gelisini ayri bir keyifle izliyorum ~ takip ediyorum.

kendisinin oynattigi oyun baglaminda ,
salt juve ozelinde degil, genel italya futbolu ve serie a ligi icin yenilik ve ivme katacak isimlerden biri -sevgili motta hoca .

birde elbette conte gibi bir hoca mevcut. zirveyi bu ligde yasamis biri.
napoli de bakalim neler sunacak, merakla bekliyor olacagim.

velhasil sevgili vasfi, genele dair -senin nezninde demek istedigim ;

lig cok cetin gececek , belki de son yillardakinin de uzerinde bir cekisme,4,5li baglamda.

iyi olan hak eden kazansin .

saygi ve selamlar.

inter tarafi zannimca *deneysel takilacak.
<- mevcut hocanin oynattigi sistemi basa geldiginden bugune cok iyi uyguladilar... ancak, gecen sezon bunu cozen takimlar oldu.

kanimca, yeni sezonda bu takimlarin sayisi artacaktir -ki , hoca da yeni sezona dolayisiyla sisteme dair *yeni dokunuslar olabilecegini vurguladi .

basta *juve den buyuk bir surpriz bekliyorum. saglam isimlere gittiler.
*yeni hocalari zaten mukemmel bir secim *nazarimda. < kendisine yillar oncesinde potansiyeli yuksek gelecegin hocalari-listemde yer verdigimden- bu gunlere gelisini ayri bir keyifle izliyorum ~ takip ediyorum.

kendisinin oynattigi oyun baglaminda ,
salt juve ozelinde degil, genel italya futbolu ve serie a ligi icin yenilik ve ivme katacak isimlerden biri -sevgili motta hoca .

birde elbette conte gibi bir hoca mevcut. zirveyi bu ligde yasamis biri.
napoli de bakalim neler sunacak, merakla bekliyor olacagim.

velhasil sevgili vasfi, genele dair -senin nezninde demek istedigim ;

lig cok cetin gececek , belki de son yillardakinin de uzerinde bir cekisme,4,5li baglamda.

iyi olan hak eden kazansin .

saygi ve selamlar.
Allegri takımı kendi felsefesine uygun oyuncularla kurgulamıştı. Şimdi o oyunculardan dönüşüm kolay olmayacaktır. Luis, Khepren ve Sancho direkt atletizmini yukarı çekecek hamleler. Keza bu sene Kenan'ı da yükseltmek isteyeceklerdir. Ama hala defans hattını yetersiz buluyorum. Daha çok gelen giden olacak gibi kadroda. Özellikle savunma hattında.

Allegri takımı kendi felsefesine uygun oyuncularla kurgulamıştı. Şimdi o oyunculardan dönüşüm kolay olmayacaktır. Luis, Khepren ve *Sancho direkt atletizmini yukarı çekecek hamleler. Keza bu sene Kenan'ı da yükseltmek isteyeceklerdir. Ama hala defans hattını yetersiz buluyorum. Daha çok gelen giden olacak gibi kadroda. Özellikle savunma hattında.

oncelikle -selamlar sevgili mert,

defans da bremer,danilo ve gatti ucgeni disinda yeni katilimlar olmali.

*sancho akabinde > koopmeiners ve todibo'yu da dusuneceklerini bekliyorum. kostic ve abdliyi de ellerinden cikarirlarsa surpriz olmaz.
rabiot da gorunuse gore yol ayriliminda, haliyle ustteki isimlerin uzerine daha da gelen olur gibi. nacizane beklentim *koop ve todibo ,sonrasinda kanat bekler .

ozellikle *dutch koop kanimca bold kilit isim bu donem ozelinde.
mutlaka almalari gerekir. arti olarak ,*kiradan ve cezadan kendi degerleri donecek,,mevcut kadroda miretti den alinan verimin benzerini , -> bir diger next gen yetenegi olan kiradan donen oruindi'li *soule den alacaklarini bekliyorum......<- her ikisi de u17 juve ve next gen den listemde olan yeteneklerdi. keza, bu ikiliye yine oncesinden listemde olup ayni yoldan gelen -ancak uzun suredir cezasi nedeniyle kendisinden ayri kaldigimiz *fagioli de mevcut.

motta ile nasil bir sey ortaya cikacak merak edilesi .

italya da yeni hoca degisikliklerin de dokunuslar istisnalar disinda yeterince oluyor. pirlo donemi pek olmamisti misal.

motta *ozgun *sistemi dolayli takimda degisiklikler olabilir ,firsat bu firsat.

onden de ayrilis olursa surpriz olmaz. diger bir deyisle -kenan disinda kim ayrilirsa sasirmam, kaldi ki ayrilmazlarsa da ,motta verim alirsa tarafima surpriz olmaz. < - > bir ornek ,*vlaho. kendisinin allegri ile yildizi hic barismadi,ayrilmak istiyordu,,,allegri gitti kendi juvede.,. motta ile kalip yeni imza gibi performans sergilerse sasirmam.

basa donuyoruz. is hoca da bitiyor. allegri bir tecrube. juve ozelinde peak'i vsyi bir onceki donemlerde gormus bir taktisyen. iyisiyle kotusuyle.

diger yandan yeni hoca *motta -son donemin yukselen degerlerinden...
tipki de zerbi, inzaghi,vincenzo italiano vb gibi .

*hoca nin oynattigi oyunun sablon konusu da ayri baslik acilasi bir durum.

saygi ve selamlar .

Juventus'un hocasi iyi. Bir sekilde toparlarlar. Adamin oynattigi futbol Allegri denen futbol katilinin futbolundan cok farkli. Simdilik sürünmeleri normal yani.

Kesinlikle hak etti yav. Müthiş sezon geçirdi. Geçtiğimiz sene İtalya'daki favori oyuncularımdan biri idi.

Geri
Üst Alt