Juventus FC Takip Başlığı

Dani Alves in sol bacaginda catlak cikmis, sezonu kapatmis olabilir.

Cok begendigim Alex sandroyu çelsimize alma vakti geldi. Alonso fasulyeden oynuyor, alex bey fark yaratır. Alalım.

Juventus, Toni Kroos için €60M'yu gözden çıkardı. [La Gazzetta dello Sport]

C0b7u_KUcAEjqJ0.jpg

Italya medyasina gore Tomas Rincon (Genoa), Juventus ile 1.5 yillik sozlesmeye imza atacakmis, kira bedeli 2 milyon Euro. Satin alma opsiyonu 7 milyon euro mus.

C2UifDnWEAApbFi.jpg

Bu logo ne lan kafanız mı iyi???

Adsdasfsf :D Ulan ne güzel logonuz var zaten ne gerek var böyle bir şeye

çöp

C2UtMUPWIAEIU8W.jpg

Yazık ulan :asd22::asd22:

Sanki giyim markası logosu yapmışlar rezalet

Taraftarlari sosyal medyadan buyuk tepki veriyormus. Cin pazari icin mi yapildi diye sorarlarmis.

Juventus'lu olsam bu rezil olaydan sonra Torino safhına geçerdim herhalde puhahahahahaaha

Rezalet. Juve taraftarının yerinde olmak istemezdim. Ya hayır bide ne diye bir kulübün sembolleri tartışmaya açılır onuda anlamam. Arma lan bu

Kimse herkesin logosuna karışamaz. Büyük konuşmayalım Dursun a bir Hotel hediye etsin biri oda değiştirir

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bi yorum gördüm konu hakkında Juve'li birinden, hoşuma gitti.

"Bu 'logo' (arma değil) ile de anlaşılıyor ki bizler taraftar değil, müşteriyiz" gibisinden birşeydi. Haklı bence. Artık taraftarlara daha çok müşteri gibi davranılıyor birçok kulüpte.

Degiştirmek istiyorsan logoyu bari adam gibi birşey yap. Baskanları tasarımcı masraflarından kactığı için kendi mi tasarlamış acaba logoyu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt