Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.881
- 4.410
- 1.788
Sané sakat mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki uc mac denenmesi lazim onceBekte de genel itibariyle orta saha oyuncusu gibi oynuyor zaten; hiç yadırgamazdı kanımca...
3 in birinide alabiliriz
3'ün 3'ünü de haşırt diye geçirdiğimiz bir gece olsun.
Hadi canım yine ağlamalara devam... bak ilk alıntısı kim yapmış...Doğru 11 dimi rengim
Fikrini söyleseydin ya 2 saat önce korkup maçın bitmesini beklemişsin alıntıda normal alıntı fikrin sorulmuşHadi canım yine ağlamalara devam... bak ilk alıntısı kim yapmış...
Fikrini söyleseydin ya 2 saat önce korkup maçın bitmesini beklemişsin alıntıda normal alıntı fikrin sorulmuş
Neyse avrupa galibiyeti sevinci yaşayacam uza
Usta korkudan kendini güvene almışsın en başta. ''kazansa bile yanlış kadro'' diyerek ilkokula giderken çelik ayna derdik biz.Kazansak da yanlış kadro
Ahahaha daha yeni giriyorum sana cevap verme zahmetinde bile bulunmayacaktım da işte sizoluğunu görünce dayanamadım...Fikrini söyleseydin ya 2 saat önce korkup maçın bitmesini beklemişsin alıntıda normal alıntı fikrin sorulmuş
Neyse avrupa galibiyeti sevinci yaşayacam uza
Okan hocamın konusunda yaptığım övgü dolu postu oku ve like atAhahaha daha yeni giriyorum sana cevap verme zahmetinde bile bulunmayacaktım da işte sizoluğunu görünce dayanamadım...