Juventus, Paul Pogba'nın Sözleşmesinin Karşılıklı Olarak Feshedildiğini Açıkladı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

Juventus, Paul Pogba'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

31 yaşındaki Fransız futbolcu, 30 Kasım tarihinde takımdan ayrılacak.

Yabancı Kural'ı olmasa isterdim ama öncelik Ziyech giderse sağ kanat alınmalı..
🚨𝗣𝗔𝗨𝗟 𝗣𝗢𝗚𝗕𝗔, Ocak ayında katılacağı bir takım aradığını açıkladı.

Aman aman sorunlu egolu kaprisli oyuncu istemiyorum kalsin floryaya huzur gelmisken gerek yok erden timurun tek hatasi buydu sirf isimli diye ziyech ve zahayi almasi fenere gitsin

Şu halinden %15 daha iyi olsa zaten rüyanda göremezsin bu adamı.Osimhen gelince dehşet şımardı bizim taraftar rodri falan sırada bekliyor sanıyorlar.Bize gelmesin ok da fb,bjk falan da almasın yani az biraz akıllandıysa top oynamaya karar verirse büyük bela.Aklini sadece %50 kullansaydı tarihin gelmiş geçmiş en iyi orta sahasıydi hem de tartismasiz

Kesinlikle gelsin isterim, alınabilecek bir risk bence

Mourinho ile arası pek iyi değil diye biliyorum.

Galatasaray'a uygun bir rakama gelirse, her türlü sevinirim. Sonuçta Pogba. Ama Fener'e giderse de üzülmem.
Şu anki vaziyeti tamamen bir ihtimal üzerine kurulu. Ne vereceği, ne katıp katmayacağı belirsiz.

Şu halinden %15 daha iyi olsa zaten rüyanda göremezsin bu adamı.Osimhen gelince dehşet şımardı bizim taraftar rodri falan sırada bekliyor sanıyorlar.Bize gelmesin ok da fb,bjk falan da almasın yani az biraz akıllandıysa top oynamaya karar verirse büyük bela.Aklini sadece %50 kullansaydı tarihin gelmiş geçmiş en iyi orta sahasıydi hem de tartismasiz
Dunyanin en iyi orta sahasi olurdu lafi bayagi iddiali.

Geri
Üst Alt